N-ai cu cine ba, niste tarani…

Cum “Poporul are intotdeauna dreptate”, acesta mai zice si ca “Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti”. Este poate si cazul celor trei strategi de campanie din articolul de aici, care, prin munca si experienta lor au completat perfect imaginea unui candidat al vremurilor trecute. Pe undeva, cred ca acum si candidatul oscileaza intre parerea ca ori s-a nascut putin cam tarziu, ori ca ursitoarele, probabil usor cherchelite, i-au lasat din greseala, darurile pentru altul, nascut prin ’50.
Altfel, nu-ti explici cum de, tanar fiind, accepti o strategie a unui specialist blocat de 10 ani in marota cu Basescu si derivatele sale, si care, imbracat numai in negru – crezandu-se poate un Steve Jobs al politicilor de Dambovita – refuza sa vada ca lumea e plina de alte culori.
Pentru partea de sustinere media, n-ai ce face. Cum banii nu au miros, conteaza doar sa-i ai si sa-i poti cheltui. In caz de castig e o buna investitie care evident, se recupereaza. Daca nu, vorba contracandidatului, ghinion. Dar are balta peste. Circuitul banilor in natura nu e totusi accesibil multora.
Despre sociolog, nu prea ai ce zice. Citindu-i scrierile ai fi tentat sa crezi ca e ok pentru strans date si punere in tabele excel. Interpretarea lor e altceva, pentru oameni mari. Daca rezultatele ultimului exit-poll CSCI nu erau doar pura manipulare, ai crede ca vinde marfa stricata…
Legat de discursul castigator nerostit, poporul mai are o zicala: “Nu poti face din rahat bici”.

1 Comment

  1. 1 Gheorghe

    Corect. Nu poti face din rahat bici si sa mai si plesneasca.

    Catindatul plesnea, dar nu lovea nimic. Pleosc pleosc, pana s-a lamurit lumea. Apoi, la gunoi.

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.