Judgement Day

Adunându-se unii pe alţii de pe jos, unde ajunseseră după zgâlţâiala de la cutremurul politic din 16 noiembrie, parlamentarii noştri au realizat că e mai bine să ramână aşa, mână în mână. Cum să nu dai dovadă de omenie şi să nu sari în ajutorul (reciproc) atât de aproapelui tău, când acesta simte că pământul îi fuge de sub picioare? Cine ştie câte replici vor mai urma? Niciunul nu vrea să-şi asume acest risc, acum când faliile par că au luat-o razna.

Chiar nu ai cum să nu apuci mâna întinsă, mai ales în această perioadă în care a apărut din senin şi vânătoarea de vrăjitoare a ciudaţilor de la DNA, care umple ţara de ruguri… Mâine ai putea fi chiar tu cel care să aibă nevoie de o stângere puternică, care să-ţi dea sentimentul că nu eşti singur, în casta selectă a deosebiţilor ţării. Atât de deosebiţi, încât par facuţi din aliajul personajului negativ din Terminator, care, oricât de afectat şi împrăştiat era, se aduna la loc, continuând lupta, cu scopul clar de a duce răul până la capăt.

Încă se mai joacă cu focul, şi îşi mai dau curaj unii altora. Dar un lucru e cert: Ziua judecăţii nu pare prea departe. Tragem speranţă ca Terminatorul trimis de noi în prezent pentru viitor, să le şuiere la ureche un tăios: “Hasta la vista, baby!”

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.