Io' nu că zic, da' vreau să spun

În loc să-şi vadă în perioada asta a anului, ca o gospodină mamă eroină ce este, de curăţenia Crăciunului, Dna Gabi Firea pleacă de-acasă şi se trezeşte iar vorbind prin târg. Ia citiţi mostră: „Aștept și din partea ”noului PNL” să aibă o atitudine similară, să vină cu un proiect de modernizare care să contribuie la îmbunătățirea imaginii clasei politice. Dacă oamenii precum Blaga, Flutur, Petrache și alții nu fac un pas în spate, liberalii și democrat-liberalii au legitimitate zero să vorbească despre reforma sau despre sensul votului oamenilor.”

Nu-ş cum face madam’ Pandele von Voluntari, de rămâne mereu în urma gurii ei, dar pare că numa aşa îi place să stea. O fi rămăs cu defect profesional, de când “modera” ea cu succes emisiuni la TV şi se mira singură pe scaun de ce putea să zică propria gură, fără ca măcar să fie nevoită să şi gândească.
Dna Gabi, nu ştim la ce filme vă uitaţi, între două purtări de cuvânt, dar n-ar strica să ridicaţi ochii de pe telecomandă şi să priviţi puţin în jur. Nu de alta, dar faptele se cam petrec cu repeziciune şi s-ar putea să pierdeţi acţiunea. Mai ales dacă ziceţi că vă pasionează.
Marele proiect de care vorbiţi şi vreţi să-l propuneţi celorlalţi e făcut de alţii, adică de DNA si DIICOT. Mare grijă cum vă asumaţi paternitatea unor lucruri, să nu vă băgaţi iar şeful la acuzaţii de plagiat. Ştiţi cît e el de sensibil la chestii d-astea şi nu suportă deloc minciuna…
A, şi încă o chestie. Dacă aţi pierdut cumva prima parte a acţiunii, staţi liniştită. Se pare că e un serial. Din cîte se aude, are episoade cât Tânăr şi neliniştit. Şi între timp, în loc să daţi sfaturi celorlalţi, care sunt şi ei plini de bube, fără discuţii, nu mai bine tăceţi şi faceţi? Tocmai v-a demonstrat unu’ la alegeri că poţi avea rezultate spectaculoase cu strategia asta. Cum? Nu merge aşa? Da’ ce-i mai greu la dvs? Tăcutul sau făcutul?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.