Ce-am avut şi ce-am pierdut

Anunţată pe Facebook, că acolo e adevărata lume care contează, ştirea că Victor Ponta renunţă de bună voie şi silit de evidenţă la titlul de doctor, a făcut deja înconjurul lumii. De două ori. Să fie lumea sigură că a auzit bine şi nu e o altă glumă de pe 9Gag.

Ce făcuşi, Victore? Te-ai răzgândit? Te-ai reevaluat? Păi n-aveam deja un Răzgândeanu şi un reevaluator? Ce faci? Iar copiezi? Mai bine o lăsai aşa cum era. Ne obişnuisem cu gândul. Acum parcă văd că o să-ţi sară iar toţi în cap, că cică laşi ţara fără doctori. Păi e frumos ce-ai făcut? Na că iar o să se ia lumea de tine…

Dincolo de ridicolul situaţiei – să renunţi, cu mărinimie, la ceva ce oricum nu era al tău – rămâne totuşi încă o întrebare: Aşa, şi-acum ce? Acum nimic. Victor doar şi-a mai spălat puţin conştiinţa, sperând astfel la iertarea din partea Moşului, ca nu cumva să-i ocolească anul ăsta bradul. Văzând atâta strădanie din partea unuia ce-şi recunoaşte greşeala, n-ai cum să rămâi de piatră. Ce-ar fi să-i scriem toţi Moşului, rugându-l să-i aducă ceea ce merită: o pereche frumoasă de şuturi în fund?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.