Error 404

Am citit pe un blog următoarea postare:

rat

Acum, văzând cei 28 de bloggeri care au dat like, nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva sunt defect şi am început să bat eroare. Oare e cazul să merg la un doctor? Încep cumva să nu mai percep realitatea înconjurătoare? Nu mai disting culorile? Nu mai sunt în stare să înţeleg texte simple? Nu de alta, dar am impresia că nu mai sunt în rând cu lumea şi umblu cu creierii creanga. Chiar aş fi curios să aflu care a fost resortul ce a declanşat dorinţa celor 28, de a da click pe butonul de Like.

În cazul unor argumente solide, mai că-mi vine să vă rog să nu mă mai citiţi. N-ar mai avea rost. Nu ştiu ce şi cum să scriu. Nu pot. N-am talent. Iar dacă o fi să mă mai joc totuşi de-a scrisul, clar trebuie să trec pe ceva mai simplu. Bancuri, reţete, sfaturi de mămici. O să vă ţin totuşi la curent atunci când mai fac curat prin casă. Ce? Staţi puţin…

… uite, la fix, tocmai m-a strigat nevastă-mea să dau cu aspiratorul. Simt c-o să iasă un articol trăsnet despre scamele pe care o să le găsesc pe sub pat. Şi am aşa un feeling că duminica viitoare o să trebuiască să fac curat şi pe desktopul PC-ului. Prea s-au adunat multe iconiţe pe el. Ţineţi-mi pumnii. E ceva de lucru şi acolo. Ceva sfaturi? Deci vă rog sfaturi, nu Like-uri, da?

Later edit: am descoperit că se poate şi mai rău…

Capture

8 Comments

  1. mihai vasilescu

    Era omu’ bucuros că are ecranul curat şi acum nu mai durează mai mult de cinci minute să scrie o postare. Eşti tu răutăcios. :))))))

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Bun. Deci nu trebuie să dau bani pe doctor, da?

      Reply
      1. mihai vasilescu

        Nu, nu. Deocamdata stai linistit. 😉

        Reply
  2. upprann

    Eu i-as fi recomandat sa-l tina oprit. Evitarea uzurii prin nefolosire, ce naiba. 😀

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      N-avea cum. Că trebuia să scrie. Zilnic. Mai are chestii la fel de intersante: facultatea – pierdere de timp, intelectualii – inutili pentru societate, etc. Concluzii ce trebuie aşternute în maxim 5 minute că altfel se pierde esenţa.

      Reply
  3. july

    Ai aspirat si laptopul? Cand dai cu mopul peste el ai grija sa pui mai multa solutie de curatat si-o sa functioneze ca nou. :)))

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Din fericire n-am laptop. Că altfel, am văzut câtă treabă aş fi avut…
      Dar o să ţin minte sugestia ta. Ce bine e să ai prieteni gata să te ajute cu un sfat folositor… 🙂

      Reply
      1. july

        Mai ales in IT, oricand cu placere! :))))

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.