Scurt pe doi şi-n patru (10)

Descoperire de senzaţie: “Coralii nu sunt foarte selectivi în privinţa alimentaţiei şi consumă microplasticul din deşeurile aruncate de oameni în mare”, spune Dr. Mia Hoogenboom, investigator-şef în cadrul Centrului de Excelenţă ARC pentru Studiul Barierelor de Corali de la JCU. Mai rămâne ca savanţii să lucreze puţin la modificarea genetică a coralilor, astfel încât aceştia să cace direct pet-uri nou nouţe, gata de recoltat şi reintroducere în circuit. Mulţumim mama natură!

********

Operaţiune de salvare impresionantă: După ce ani de-a rândul au fost închişi ilegal în cuştile circurilor din America de Sud şi traficaţi pe piaţa neagră, 33 de lei au fost salvaţi recent de organizaţia Animal Defenders International (ADI). Păi dacă se pricep aşa bine, eu zic să-i chemăm şi pe la noi pe cei de la ADI, că avem o groază de lei ţinuţi captivi atâţia ani în conturile tuturor borfaşilor ţării. Că ăştia de la DNA îs buni doar de scouteri. Nu prea le iese partea cu salvatul şi recuperatul…

********

Jeremy Clarkson ar putea reveni la “Top Gear” sub stricta supraveghere a unui manager, care îi va urmări fiecare pas, scrie presa britanică. Deci avem un om care a luat-o metodic: întâi a vorbit porcos, apoi a făcut comentarii rasiste şi ultima ispravă, l-a caftit pe unul din echipă. Urmează acum, sub supraveghere, să împuşte pe vreunul şi, dacă nici aşa nu se poate opri, să-l lase să arunce în aer, live, studioul BBC al emisiunii Top Gear. Vă daţi seama ce audienţe vor fi?

********

Se pare că în India, învăţământul e o chestiune foarte serioasă pentru întreaga familie. Dar stai şi te întrebi ce naiba ar putea să-ţi sufle unul care se caţără inconştient pe zid? Ultima mişcare de la Bollywood? Primul rol al lui Raj Kapoor? Câte linguri de curry se pun în tocăniţă? Sau se cred acum cu toţii nişte “Slumdog millionaire”, care mustesc de răspunsuri la orice? Jai Ho!

cabonyzuyaazm-b-jpg-large

http://www.gandul.info/magazin/imaginile-rusinii-cum-se-copiaza-la-examene-in-india-14015113?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+gandul%2FMJcu+%28Gandul%29

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.