Scurt pe doi şi-n patru (20)

Controalele ANAF sperie comercianţii. Urzici confiscate, fast-food închis pentru 3,28 lei şi 10.000 amendă pentru o sticlă de palincă din care mai trăgeau ospătarii între două comenzi. Deci toleranţă zero la evaziunea fiscală. Dar cum lumea trebuie să rămână în echilibru, se compensează cu cea de la prostie. Acolo e 100%.

*******

ipf-daniel-300x200Luni au loc mai multe contacte la nivel înalt între oficiali americani şi români pe temele cele mai importante din dosarul relaţiilor bilaterale. Astfel, o delegaţie de membri ai Congresului SUA a sosit la Bucureşti, concomitent cu adjunctul asistentului secretarului de stat al SUA pentru controlul armamentului.

Mda, cu alte cuvinte, controlul anual la unghii şi batiste.Domnu Ponta, ca să iasă treaba bine, chemaţi-l pe preafericitu Daniel să dea cu mir şi agiasmă prin sălile de întâlnire. Aţi văzut ce succes are. N-aveţi griji! Termină băiatu repede, că dă cu trafaletu…

*******

Într-o lume în continuă transformare, atît de dependenta de computere, până şi tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă primesc un cod de bare. Asta pentru că îşi completează CV-ul mai întâi pe internet, într-o aplicaţie specială, de unde îl scot la imprimanta, într-un singur exemplar. Avantajul este ca angajatorul care scanează codul de bare nu mai are cum să piardă CV-ul. Deci ce mi-e Auschwitz, ce mi-e lucrul până la epuizare într-o multinaţională? Vorba aia: “Arbeit macht frei”

*******

Senatul intenţionează să achiziţioneze materiale pentru tapiţerie: ace şi aţă pentru maşină de cusut profesională, arc şi cuie de tapiţerie, stofă de legat, pânză drapel, burete poliuretan, dar şi o betonieră care trebuie să fie mobilă, profesională şi să fie livrată la sediul Senatului. E clar! Dacă nu se prea pricep la politică, unii senatori au decis să nu-şi iasă din mână: mai cos un tiv la rochiţă, mai tapiţează un pat, un fotoliu, mă rog, chestii onorabile de altfel. Ar rămâne un semn de întrebare asupra betonierei. Unii spun că după ultimul vot dat în Senat, cel pentru preamiruitul Şova, fundaţia statului de drept a crăpat de-arată ca dracu şi ca atare e nevoie de refacere. Şi cum să nu te-apuce treaba când ai în frunte un ditamai priceputul. Păi credeţi că degeaba îl cheamă Popescu Tăriceanu Călin Constantin Anton?

7 Comments

  1. mihai vasilescu

    Am avut noroc că nu-l cheamă Popescu Tăriceanu Călin Constantin Marcu. 😉

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Păi vezi? Omul potrivit la locul potrivit…

      Reply
      1. mihai vasilescu

        Mai mult sau mai puţin, pentru că în cazul ăsta numele corect ar fi fost: Popescu Tăriceanu Călin Constantin Lute.

        Reply
        1. krantzro (Post author)

          Lute?!

        2. mihai vasilescu

          Îhî.

        3. krantzro (Post author)

          Nu găsesc rima… E sub apă?

        4. mihai vasilescu

          Pe acolo pe undeva, da.

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.