Scurt pe doi şi-n patru (21)

Senatorul PSD Gabriela Firea reclamă că biroul din Parlament i-a fost spart, dar că nu poate spune încă dacă i s-a umblat în cele două laptop-uri din birou sau dacă îi lipsesc unele documente, urmând să fie efectuate verificări. Mai mult ca sigur că hoţii căutau să-i ia planurile după care şi-a decorat, cu atâta bun gust, propria casă. Şi bineînţeles, bilblia ei de căpătâi: Ghidul micului familist.

*******

Fostul preşedinte Băsescu precizează pe Facebook, că ”s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu deţinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou şi o bucătărie. Total, maxim 120 mp conform solicitării mele. Pentru a nu-mi încăca inutil factura la întreţinere. Când RA-APPS va termina reparaţiile în Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni în Bucureşti”.

Aparent e doar o apucătură de pensionar, foarte atent la cheltuielile familiei. Parcă-l şi vedem închizând repartitoarele în sufragerie, birou şi bucătărie şi dând drumul la aragaz în bucătărie ca să se încălzească. În realitate pare mai degrabă un început de antrenament pentru obişnuirea cu spaţiile mici. Că nu se ştie ce sertare prăfuite mai deschid ăia de la DNA…

*******

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, aflat la Parlament, a trecut prin faţa unui grup de jurnalişti şi, înainte ca aceştia să îi adreseze vreo întrebare, le-a cerut să îi prezinte un bon fiscal dacă vor să obţină răspunsuri din partea lui.

Vai domnu Ponta, păi ce n-aţi spus aşa de la început? Că suntem afară, pe scări, vreo câteva miloane cu cel puţin un bon fiscal în mână, care avem o singură întrebare: Credeţi că puteţi fi mai tupeist, mai mincinos, mai şmecher şi mai nesimţit decât atât?

*******

Jurnalistul Stelian Negrea scrie, intr-o postare pe Facebook, ca nu a primit bon in Hotelul International din Bucuresti, hotel despre care spune ca ar fi detinut de familia sefului ANAF. “O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL.

Ce să spun, a descoperit şi ăsta America. Până şi un copil preşcolar ştie că cizmarul umblă cu pantofi scâlciaţi, croitorul cu hainele rupte şi şeful ANAF, ca un exhibiţionist, cu evaziunea goală pe stradă…

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.