Guma Turbo

Pesemne că emoţionată şi ea de cât am mestecat-o într-un articol anterior, Guma Turbo s-a hotărât să-mi scrie. Da, chiar de la ea am primit mai deunăzi un email. Dar pe cât de bun a fost gustul ei data trecută, pe atât de amar mi l-a lăsat în gură de data asta. Se pare că “sărăcuţa” suferă la greu şi a trebuit să se reinventeze. Deci acum Guma Turbo e doar parfum! A renunţat de tot la cauciuc (mă gândesc că o fi avut probleme cu balonarea) şi a rămas pur şi simplu în aroma goală. Oferindu-se la toţi, fără probleme şi alte inhibiţii. S-o tragem acum pe nări, ca toţi drogaţii!

Îmi pare rău, Gumo Turbo, dar aşa nu te mai vreau în viaţa mea! M-ai decepţionat! Chiar dacă atâtea amintiri plăcute ne leagă, relaţia noastră trebuie să înceteze. Nimic nu mai poate fi la fel şi ne-am minţi unul pe celălalt dacă am continua relaţia. Chiar nu mai pot acum să te-nghit!

Crede-mă, chiar nu vreau să simt acasă mirosul de Mall-uri. Mi-ar lua minţile şi aş dori să cumpăr într-una. Vrei să-mi aduci soţia în pragul nebuniei? Vrei să mănânc într-una KFC şi  McDonalds? Vrei să ne aduci la sapă de lemn? Se vede clar că-mi vrei răul şi nu apreciezi deloc faptul că ţi-am fost aproape atâţia ani. Adio Gumă Turbo! Adio!

turbo

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.