Scurt pe doi şi-n patru (26)

Mihaela Rădulescu a postat, duminică, pe blogul său un articol în care şi-a exprimat punctul de vedere referitor la comportamentul homosexualilor, punctând ceea ce o deranjează.

mradDeşi părerea ei are totuşi cap şi coadă pentru mulţi, nu spune nimic nou şi nici nu poate schimba ceva în lume pe această temă. E doar un alt motiv să-şi atragă băgatul şi scosul hateri-lor şi eventual al homosexualilor împănaţi. Şi, bineînţeles, o foarte bună pledoarie pentru necesitatea unui nou buton de status pe Facebook pentru dudui: acela cu – simţindu-se nefutută.

*******

Preşedintele filialei din Bucureşti a partidului M10, Mihai Poliţeanu, cel care a coordonat campania online a Monicăi Macovei la alegerile prezidenţiale, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a decis să părăsească proiectul fondat împreună cu Macovei. Ca răspuns, Partidul înfiinţat în jurul Monicăi Macovei consideră, într-un comunicat de presă, regretabilă retragerea lui Poliţeanu şi a celorlalţi membri: „Este regretabil. Sperăm să nu se întoarcă împotriva M10

Deci e clar. S-a ajuns în sfârşit la împărţirea câştigului din campanie, o pungă cu caramele, şi tinerii visători încep să se trezească la realitate. Uimiţi că, deşi toţi cei din jur le spuneau altceva despre politică, ei o ţineau pe a lor cu: “Batman, Batman!”. Acuma chestia aia cu întorsul împotriva M10 chiar pare serioasă. Vă daţi seama că băiatul ăsta poate distruge toată puterea partidului dacă-i şterge contul creat de el pe Facebook?

*******

Un tânăr din Iaşi şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook fiind găsit prea târziu de Poliţie. „Nu am reuşit să renunţ la diavol. Jocurile m-au dus aici”. Primele informaţii arată că spânzuratul împrumutase o sumă uriaşă de bani de la patronul său pentru a-şi putea repatria fratele, mort şi el în altă ţară. Ar fi avut nevoie de aproximativ 5.000 de euro şi ar fi decis să înmulţească la păcănele suma împrumutată. Din nefericire pentru el, a pierdut toţi banii.
Cred că cei mai afectaţi de eveniment sunt cei de la sălile de jocuri. Parcă-i şi văd dând interviuri la televiziuni: “Era un băiat de treabă, cuminte, respectuos. Venea în fiecare seară şi pierdea toţi banii. Nu ne-a înşelat aşteptările niciodată. Este o mare pierdere pentru noi. Vom fi alături de familia îndoliată până ne va plăti şi datoria de 2500 de euro de aseară”

******* 

lie Năstase continuă să o atace pe Simona Halep, după ce tenismena noastră a anunţat că nu se va prezenta la întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Canada, de la Montreal. Fostul mare tenismen român lasă să se înţeleagă că Simona a ales turneul de la Stuttgart în detrimentul întâlnirii de Fed Cup pentru bani! Zice el: “La Fed Cup nu sunt masini Porsche“.

Hai bre nea Ilie, las-o-n pălărie! Că uite de-asta nu ne mai facem bine ca naţie! Cum scoate unul capul, hop! ceilalţi îl apucă de picioare trăgându-l înapoi în cazanul cu rahat! De parcă Simona ar avea vreo obligaţie faţă de Federaţia care a “investit” la greu în ea. Şi trebuie să-şi rânduiască viaţa după cum îi cântă fiecare. Poate că n-or fi maşini Posche acolo, că nici nu-i mai trebuie că are una, dar fii sigur că nici stele de general n-o să găsească ca matale…

5 Comments

  1. Ashu

    Mihaela are nevoie de atentie. Stia ca nu poate face nimic in ceea ce-i priveste pe homosexuali, voia doar atentie. Asa cum a fost si atunci cand a pupat concurentul sau s-a tavalit prin faina.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Vezi dacă lipseşti din ţară? Te uită lumea şi tre s-o iei de la capăt cu arătatul. Cum nu mai e o corcoduşă, nu mai poate să-şi arate decât creierul 😉

      Reply
      1. Ashu

        Deci cum nu mai e o corcoduşă, nu mai are nimic de aratat. 🙂

        Reply
  2. racoltapetru6

    O fi și Ilie Năstase gelos. La tenis nu mai poate, iar la femei tre’ să se mulțumească doar cu una, că nu mai are muniție. Așa că trage și el cu gloanțe oarbe când are ocazia. 😉

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Cum ziceam: neamuri proaste. 🙂

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.