Scurt pe doi şi-n patru (30)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu face o solicitare de ultimă oră Poliției Locale. Astfel, Oprescu a solicitat Poliției Locale să își dubleze efectivele de polițiști și numărul misiunilor de patrulare, în special în zona lăcașelor de cult, parcurilor și cimitire, potrivit unui comunicat al Municipalității referitor la măsuri dispuse pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

oprescu-vreaudreptate.ro_-300x200Deci să fie clar! Nimeni nu intră şi nimeni nu iese fără verificări atente. Nu ne jucăm cu minunile! Astea sunt strict apanajul primarului general. El face autostrăzile suspendate, metrou până la aeroport, elimină toţi maidanezii în 6 luni şi câte şi mai câte. Şi dacă nu reuşeşte, a promis că se duce învârtindu-se. Mare minune ar fi! Domnu Oprescu, la ce biserică mergeţi de înviere? Că vă putem lumina noi calea pe care să vă duceţi. Nu e nevoie să vă şi învârtiţi. Doar să vă duceţi…

*******

vanghelie-mizil-libertatea.ro_2-227x300Marian Vanghelie a fost adus din Arestul Poliţiei Capitalei la Direcţia Naţională Anticorupţie în jurul orei 15.15, pentru a da noi declaraţii în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie. Cu aproximativ un sfert de oră înainte de a fi adus Marian Vanghelie, la DNA a venit şi iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil.

Surse judiciare au declarat, sub protecţia anonimatului, că totul a fost doar un tertip avocăţesc prin care el, Marian, a vrut ca înainte de Paşti să-şi simtă prietena în braţele lui vânjoase de şahist, proaspăt campion, faza pe paturi, s-o pipăie şi să urle: “care este!”

*******

ProTV-ul nu mai are limite. Joi după-amiază presa a scris că Mihaela Rădulescu, care este jurat al show-ului “Românii au talent”, şi-ar fi încetat contractul cu Pro TV. Informaţia a dat palpitaţii multora, dar s-a dovedit a fi falsă. Amunzant e faptul că a fost lansată în piaţă chiar de trustul concurent Intact.

Deci până la finalul sezonului, vor urma ştiri bombă cu Mihaela recunoscând că din cauza ei a înfipt pilotul ăla avionul în munte, masacrul din Kenya l-a comandat ea din plictiseală şi că, da, ar fi dispusă să-i facă lui Putin un dans în poală dacă va fi nevoie să-l convingă să nu invadeze Romania.

*******

Șefa DNA trage un semnal de alarmă: sunt foarte multe sume de bani indisponibilizate care trebuie să intre în bugetul statului. De asemenea, Laura Codruța Kovesi spune că este anormal că o persoană fizică se trezește cu conturile blocate dacă uită sau nu își plătește impozitul de 10 lei, dar o persoană condamnată pentru corupție „trăiește în vila de lux fără niciun fel de probleme”.

Vai, doamna Kovesi! Pesemne că v-aţi luat cu munca şi n-aţi mai avut timp să mai daţi pe Animal Planet. Pentru că, cum să vă spun, nicăieri în lume păduchii nu sunt consideraţi o specie rară şi ca atare protejată de lege. Aţi prins-o?

4 Comments

  1. racoltapetru6

    L-am subestimat pe Marian Vanghelie și-mi cer scuze! Credeam că e campion la table. 😀

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Nu, nu, la şah este. Aşa e ştirea. Mare ghinion pe el că nu l-au mai lăsat ăştia să-şi continue studiile la facultatea începută. Praful se alegea de Gazeta matematică…

      Reply
  2. calinakimu

    Dar Oprescu este…”dus” de mult. Urmeaza certificatul medical, sau judecatoresc.
    Vanghelie are inca multe dubii hamletiene…a fost, va fi sau este?!
    Codruta…are un nume, haiducesc, predestinat…Ea ar fi fost buna la recuperari…

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Oprescu: O fi el “dus” da uite că nu se şi dă…
      Vanghelie: Acum are o certitudine: e la puşcărie.
      Codruţa: ai dreptate. Nimic nu e la voia întâmplării.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.