Scurt pe doi şi-n patru (37)

Senatorul PNL Vasilica Steliana Miron se plânge că indemnizaţia de parlamentar este mult prea mică, iar salariul nu îi ajunge nici pentru coafor. Senatoarea susţine că pentru a-şi păstra imaginea este nevoită să apeleze la banii soţului ei şi să primească ajutor de la părinţi.

steliMă, cine-o ţine pe-asta-n braţe? Nu de alta dar clar nu se pricepe! Că prea a scăpat-o de multe ori în cap, de s-a damblagit săraca. Uite-acum se crede parlamentar şi vorbeşte aiurea prin târg. Şi în realitate ea e doar un rahat cu ochi. Coafat!

Auzi Vasilico? Oi fi tu senatoare, da aşa “pi feăşăn” cum îţi place ţie, ştii ce bine te-ai asorta cu nişte şuturi în cur…

*******

Prim-ministrul s-a deplasat, sâmbătă, la Zalău, la inaugurarea unui centru de excelență și training. Avionul de linie în care se afla premierul Victor Ponta a ratat aterizarea din cauza vântului.

Deci vă daţi seama că nici pământul nu-l mai suportă pe ăsta?! Victore, rămâi mă băiatule acolo sus cu zeii! Ce te mai complici aici jos, unde toţi au ajuns olimpici la scuipat poze, de la atâta antrenament cu tine? Hai că de la distanţă problemele ţării or să ţi se pară mici-mici de tot, aproape insignifiante, deci gata rezolvate. N-ai grijă, că-ţi trimitem noi bagajele cu prima navetă spaţială spre staţia M.I.R. Notează doar codul de acces în staţie: “Dottore

*******

Co-președintele PNL Alina Gorghiu atrage atenția că ANAF nu a reușit să recupereze decât aproximativ 5% din prejudiciile estimate în dosarele penale pe 2015.

Mă, pe fătuca asta chiar n-o învaţă nimeni cum e viaţa în realitate? Nu de alta dar mie mi se pare că ea crede în continuare că a adus-o barza. Măi Alinuţo, uite, îţi explic eu cum stă treaba. Dacă toate sumele de bani ar fi fost recuperate, tu ai fi fost acum cel mult preşedintele partidului păpuşilor Barbie. Şi aţi fi ţinut şedinţele în sala mare de bal. Cum intri în casa păpuşilor, prima pe dreapta. Am fost suficient de clar?

*******

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Monumentelor şi Siturilor, marcată în fiecare an pe 18 aprilie. Preşedintele României se alătură campaniei UNESCO de condamnare a distrugerilor patrimoniului universal de către Statul Islamic.

Mda, o altă campanie de mare angajament, cu rezultate aparţinând mulţimii vide. Auziţi, domnu preşedinte, vă dau un sfat. Staţi un pic într-o parte să nu sară stropii de la jetul de pipi ţintit la punct fix de jihadişti. Acum că i-a condamnat UNESCO n-or să mai distrugă monumentele cu ciocanele. Vor pune direct dinamită. I-aţi înfrânt cu asta!

5 Comments

  1. calinakimu

    Vasilica…senatoarea, dupa ce a plecat la Bucuresti din Plestenoagele din deal a descoperit cat este de scump coafatul la…Paris. Costa avionul, cumparaturile la Paris, daca tot esti acolo(?!), ma rog cheltuieli. Si daca te coafezi de 3-4 ori pe luna…cum sa-ti ajunga indemnizatia fara sa furi?!

    Pontacul este oricum in “aer” in orice situatie s-ar afla. Problema este ca ne ia si pe noi “in balon” de cativa ani …rai.

    Erau inainte vremuri niste bancuri sadice cu Alinutza…N-o fi Ghiorgiu…dupa revolutie?

    Johannis… draga…vezi de distrugerile de le fac polticienii in proximitatea ta, si lasa grija de altii. Nu vezi ca politicienii s-au chitit pe tara asta s-o faca praf?! Nu vezi ca ne iau la “ciocane” zi si noapte?!

    Reply
  2. M.C.

    Poate senatoarea e coafată de Harry Josh; sigur că nu-i ajunge salariul 😆

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Eu zic că şi Dumnezeu dac-o coafa era mai ieftin.

      Reply
  3. racoltapetru6

    Ponta ne-a amenințat că-și va scrie memoriile, când va veni vremea. Numai să nu le plagieze și pe alea.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Nicio grijă. Vor fi doar minciuni.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.