Scurt pe doi şi-n patru (40)

Anunţat cu mare tam tam anul trecut ca o premieră naţională, circuitul “La pas prin Braşovul vechi” a murit în faşă. Au fost vândute doar câteva tichete, iar autorităţile nu ştiu nici măcar câţi bani au cheltuit.

bvNormal. Uite ce se întâmplă când pui toţi Doreii să se ocupe de campanii. Auzi la ei: La pas… . Păi cum mă, să te gândeşti în România anului 2015, că mai poţi atrage pe cineva dispus s-o ia “la pas”? Cum mă, să rămâi cu mentalitatea de ONT Carpaţi, când azi toată lumea se duce după ţigări pînă la colţul străzii cu maşina? Păi dacă vreţi succes, faceţi şi voi campanii atrăgătoare. Gen “Cu maşina prin centrul vechi” sau ” Cu Loganul pe vârful Omu”. Să vedeţi colo înghesuială şi blocaje de trafic. Aţi prins-o, da?

*******

Tatiana Niculescu Bran a anunţat ca s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie – aprilie, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

Daaa! Obositoare slujbă aţi mai avut doamna Tatiana. Că-i mergea gura lu şefu… De-abia puteaţi ţine pasul. Şi-acum, cu decizia asta, chiar că l-aţi lăsat mut! Dar revenind la subiect, cam ce colaborare cu presa aţi visat să aveţi? Una ca la Casa Albă, gen? Păi acolo chiar se întâmplă chestii. Nu ca la noi, unde cel mai important eveniment al preşedintelui, a fost momentul când statea cu paltonul în mână, aşteptând un valet. Da acuma, aşa, off the record, aţi plecat că nu v-a aprobat bugetul pentru schimbat draperiile, nu?

*******

Muncitorii din Rusia încep să se revolte, dupa luni întregi în care sancţiunile impuse de Occident şi preţul mic al petrolului au muşcat din economia rusă. Este prima mişcare socială în Rusia indreptată împotriva politicilor economice ale preşedintelui Vladimir Putin.

Deci e clar. Încălzirea globală face din ce în ce mai multe victime. Nu mai suporţi căldura de la oraş? Doar ieşi puţin în stradă şi faci scandal şi pac! te-ai şi trezit cu domiciliul stabil în Siberia. Răcoare, frumos, tundră, peisaje, aurora boreală. De vis nu alta! Şi unde mai pui că e pe banii statului…

*******

Premierul Noii Zeelande a trebuit să ceară scuze miercuri unei ospătărițe care l-a acuzat că a tras-o de mai multe ori de păr și care l-a tratat drept “tiran al curții în recreație”, relatează AFP.

Ce ţăran! Cum mă, să tragi ospătăriţa de păr? Da ce mai suntem la grădiniţă? Pe bune, lumea a luat-o razna de tot. E chiar atât de greu să-i tragi o palmă la cur, aşa cum face orice gentelman? Ruşine bă băiatule! Şi mai eşti cică şi prim ministru…

3 Comments

  1. calinakimu

    Înseamnă că Putin va trebui să se grabească cu răzbelu’…?!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Păi să ştie lumea clar ce-i de capul lui. Ori la bal ori la spital.

      Reply
      1. calinakimu

        Din păcate cu perverşii ăstia de conducători…balul şi spitalul merg mâna în mâna. Ei vin la bal numai cu tancurile. La ce să ne aşteptăm ?!

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.