Tu, eu şi-o umbrelă…

Văzînd filmuleţul de mai jos, părerile ar fi a naibii de împărţite.

Unii ar vedea doar un simplu gest omenesc. Ploua, aveam resurse limitate (umbrele), n-avea rost să mai aşteptăm, hai că doar nu ne-o topi ploaia!

Alţii o simplă galanterie din partea unui bărbat. Ştie toată lumea ce aiurea e pentru o femeie să ajungă la serviciu cu părul pleoştit pe cap, ca o curcă plouată, eventual şi cu machiajul scurs pe faţă.

Pentru mulţi contestatari, un film de propagandă. Haidi bre! Chiar nu era decît o umbrelă în tot Air force one-ul ăla? Plus că una din madame avea şi ea o chinezărie de umbrelă, dar n-a mai desfăcut-o ca să pară gestul mai mare. Şi cum naiba nu s-a repezit nimeni din Casa Albă să iasă în întîmpinare cu 2-3 umbrele? Mă laşi?

Rasiştii ar zice că sîngele apă nu se face. Grasul ăla dement din Coreea ar ordona uciderea ploii care l-ar fi udat. Iar al nostru preşedinte, după faza cu paltonul aruncat pe capotă, ar fi dispus tragerea elicopterului pînă în faţa scărilor de la intrare. Şi cîte şi mai cîte variante.

Deci un simplu gest, o mie de interpretări. Exact ca în viaţă. Care e adevărul?

5 Comments

  1. calinakimu

    La “nivelul” asta totul este controlat, este ipocrit. Sa fim seriosi, grija fata de semen este o mare ipocrizie nesustenabila, oricat de mare ar fi umbrela presedintelui…. Nu trebuie sa ne facem iluzii, mai ales din partea celor care participa la punerea in scena a dezastrului…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Deci te trec la “propagandă” 🙂

      Reply
      1. calinakimu

        Ce propaganda vezi ?!

        Reply
  2. rast

    Vroiau sa arate ca Dumnezeu e mai tare ca Obama… 🙂 Dumnezeu.. din ceruri il ploua pa Obama… 🙂 nu incers 🙂

    Reply
    1. krantz (Post author)

      La americani nu prea au probleme cu Dumnezeu. Scrie şi pe banii lor.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.