Scurt pe doi (9)

Băncile greceşti îşi vor redeschide luni porţile, după ce Banca Centrală Europeană a decis să majoreze finanţarea de urgenţă pentru instituţiile de credit elene, a declarat joi pentru Reuters un bancher grec.

bankgrEi poftim! După ce toţi pariau pe Gr-exit, na belea c-a ieşit din nou un Gr-input. La marele fix pentru alde kir Papastratos care vor avea acum cu ce să-şi cumpere farfurii noi. Că au rămas fără, la cîte au spart cu petrecerile astea, cît au durat negocierile. Plus că şi băieţii cu buzukile nu mai voiau să cînte pe gratis. Păi ce-s ei, Gr-eieri?

*******

Tocînd într-una, ca o moară hodorogită, aceleaşi cuvinte spuse-n fel şi chip dar cu acelaşi mesaj, jumătatea fără fălci de la conducerea PNL ajunge şi în bucătărie. “Victor Ponta aleargă să pună capacul pe oală, ba la partid, ba la Guvern, ba în coaliția guvernamentală. Nici nu mai știe pe ce fronturi să mai lupte ca să-și rezolve problemele. Din păcate, pentru domnia sa, partidul l-a pierdut, va pierde curând și Guvernul, din fericire pentru România”, a conchis Alina Gorghiu.

Deci o doamnă cum s-ar zice. Nespecificînd clar despre ce oală ar fi vorba. Lăsînd să se înţeleagă, ca o gospodină ce este, că s-ar referi la aia cu ciorbă pusă pe foc. Deşi, în realitate, după mirosul de rahat ce răzbate de peste tot, ar cam fi vorba de aia de noapte. Dar ce mă sperie cel mai tare e fericirea aia pentru România, de care spune ea că ne paşte dintr-un moment în altul. Eu sper că dacă vor ajunge la conducere, îngerii liberali să aibă şi ceva leacuri contra ei. Nu de alta dar am auzit că chiar se poate şi muri de la aşa ceva.

2 Comments

  1. racoltapetru6

    Nu se mai alină, Alina asta…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Dar şi cînd s-o… Mamă, mamă! Mută munţii!

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.