Nişte ţărani. Fără interes.

Acum cîteva zile, înfoiat nevoie mare ca curcanul în curul curcii, nea Găbiţă se şi vedea un fel de Şarl de Gol. Că vezi doamne, ajunsese, doar în capul lui, normal,  la o oaste de juma de milion pe care o putea jongla dintr-o simplă ridicare de sprîncene şi-un tras de colţul gurii. Şuierînd sigur pe sine că reuşise să absoarbă, în interes naţional fireşte, oastea de zombi tv ai lui Diaconescu. Abia îl mai susţineau colegii de braţe, să nu leşine de bucurie că în sfîrşit putea să se afişeze oficial cu ceva mov, ca o de aia ce este şi el în politică.

Şi cum desena el cu creta oprea1ultimul zero la suma membrilor UNPR, arătîndu-le celor din PSD cum tremură regulamentar nişte izmene, azi trăznetul a căzut pe casa lui. Şi asta pentru că președintele Filialei PPDD Vaslui, Marcel Vasilache, a denunțat astăzi într-o conferință de presă ”simulacrul de fuziune” dintre UNPR și PPDD și a anunțat trecerea întregii organizații (93 de consilieri locali, 4 consilieri județeni, doi primari) la Partidul România Unită.

Vă daţi seama? 99 de domnudan-i au mişcat în front. Ah, ce noroc pe capul lor! Nici nu-şi dau seama că asta ar fi însemnat nişte tărîş cu masca pe figură sau chiar Curte Marţială în alte condiţii. Dar deh, nefiind genial, aşa cum singur s-a autodenunţat ci doar general, nea Gabi va trebui să-şi refacă din mers strategia acum şi să-şi aşeze pe tablă 499.901 de membri. La dracu cu numărul ăsta! Nu e divizibil cu nimic! Cum să mai împarţi ceva?

Acuma şi cu ăştia di la Vaslui: Băi frate, nu faci nimic cu ei. Că o dată-i vezi cum sar şi-şi bagă toate cele în tine şi te lasă-n drum. Lor nu le place ordinea şi disciplina. Ei vor să fie liberi, să facă ce vor, cu cine vor, de cîte ori vor. Să fie aşa, ca o surpriză…

Sursa foto

.

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.