Scurt pe doi (10)

Dacă eraţi cumva curioşi să vedeţi cum arată curul lumii, iată că aveţi acum ocazia. Asta fiindcă madam Udrea, după un copy-paste la o rugăciune şi o farfurie cu plăcintă de brînză, a întors-o cu respectiva parte la vedere, fix în sus. Că altfel nu-mi explic de unde aşa o săritură, cu şlapii ăia Versace, în apărarea lui Ponta.

Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz. În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles!” – zice mneaei pe Facebook.

udreaplacinteNici nu ştii ce să mai crezi. Ori o arde pe genul păduche şi vrea ca numai ea să fie în faţă, ori tipul cu care vrăjeşte de ceva timp nu e în stare de nimic. Nu de alta dar uite, iese dînsa-n stradă cu problema lu Dabija şi deşi n-a întrebat-o nimeni nimic, se apucă să-i facă agenda şefei de la DNA. Confundînd-o pesemne cu idolul ei, căruia îi făcea conspectele cu încasări din cotizaţii, călare pe birou. Asta deşi tipa e cu juma de metru mai înaltă, priveşte normal şi chiar s-a apucat de golit sertarele. Alea burduşite de dosarele dosite de ea şi bibicu, ale celor despre care tocmai clănţăne acum că ar fi la rînd.

*******

Văzînd că s-a dat cep la butoi, bugetarii vor salarii mai mari şi anunţă proteste de amploare. Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici a anunţat Ministerul Muncii că se retrage de la negocierile privind noua Lege a salarizării şi ca atare, 800.000 de sindicaliști amenință că vor ieși în stradă.

Estimăm că undeva la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie să putem să organizăm o acţiune sindicală de amploare, în comun toate cele cinci confederaţii sindicale”, a afirmat Dumitru Costin, liderul Blocului Naţional Sindical (BNS).

Foarte frumos. Asta da organizare. Iar programarea e la marele fix. Pînă atunci vine toată lumea din concediu, plîngînd după toţi banii daţi pe sejururile jecmănitoare de pe litoral şi au şi timp să mai repete pe la nunţi paşii specifici de urmat. Nu de alta, dar data trecută, mulţi chiar s-au făcut de rahat în piaţă şi au compromis mişcarea sindicală. Auzi tu, să nu ştii la perfecţie dansul pinguinului… Ruşine!

Sursa foto

3 Comments

  1. calinakimu

    Ca ne place sau nu madama Udrea…este alta poveste, dar mesajul ei in legatură cu mitomanul Ponta este CORECT, Asta nu o exonereaza de proprile probleme…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Pînă la urmă o fi şi o chestie de procedură penală. Vina e a televiziunilor nu a DNA. Şi bineînţeles a faptului că Ponta încă e ce este.

      Reply
      1. calinakimu

        Din nefericire vina este a oamenilor, a noastră, a tuturor care băltim într-o hazna fetidă din care nu putem, sau nu vrem să ieşim…
        Proceduri, televiziuni… jocuri de glezne, abureli…

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.