Am crezut că e ţeapă

În sfîrşit, am intrat şi eu în rînd cu lumea. Că prea am tot crezut că e ceva în neregulă cu mine. Nu de alta, dar nu prea mi-a scris nimeni despre cît de simplă e treba cu slăbitu în ziua de azi. Am primit doar mesaje din alea despre chestii cu final neaşteptat pentru soţie: ori o mulţumeşti ori o şochezi. Pe viaţă.

Deci mi-a scris însăşi Subţire şi frumoasă. Ciudat nume, dar am văzut unele şi mai şi. Jur din start că n-o cunosc, n-am văzut-o în viaţa mea şi nu ştiu de unde atîta interes pentru silueta mea. Dar cum sedentarismul meu a dat roade ce se văd prin gaura schimbată a curelei, am zis c-o fi vreun semn.  Deşi cred în continuare că mesajul a ajuns din greşeală la mine. Dar asta nu m-a împiedicat să observ marele punct pe i, care e pus exact în subiectul mesajului:

Am crezut că e țeapă, dar nu mi-a venit să cred când m-am urcat pe cântar‏

Mi se pare cea mai frumoasă recunoaştere a fenomenului din industria de profil. Mă rog, este el oarecum setat pe negare, dar punctează fix în acel neuron al creierului, care te face să pui mîna pe telefon şi să comanzi. Acum! Eşti sigură că e ţeapă dar totuşi suni. Pentru că sinceritatea e dezarmantă şi în faţa ei, toată armura ta s-a topit. Exact ca grăsimea aia garantată de nişte iegări transpirăcioşi, de nici 70 de lei. Că fix atît şi costă: mai puţin de 70 de lei. Ce spanac de valoare o mai fi şi asta afli la două clickuri distanţă. Deci clar nu e ţeapă.

Şi tot ce trebuie să faci e să te închiloţezi cu ţeapa  produsul revoluţionar şi să te sui pe cîntar dacă vrei să nu-ţi vină să crezi. În rest, liber la orice. Pentru că minunea funcţionează chiar şi cînd te uiţi la televizor. Ideea e să te opreşti la timp. Că organismul e 70% apă şi n-ar fi bine s-o elimini pe toată. Iar rezultatele sunt unele clinice americane după cum scrie.  Deci clar nu e ţeapă.

Mă apucă şi groaza cînd mă gîndesc la un metrou sau un tramvai la prima oră, pe căldurile astea, plin de astfel de produse revoluţionare acţionînd sincron. Înmulţind cu 10 cantitatea de transpiraţie, că ăsta cică e principiul de funcţionare, împărţită la greu cu restul de călători. Ajutîndu-le pe bietele femei să ajungă transpirate ca o cămilă, leşinate şi ude fleaşcă la serviciu pentru încă 8 ore de vis. Dar stai, că asta nu e tot: dacă vei comanda 4 perechi de izmene la 269 de lei, e ca şi cum ai da pe una mai puţin de 70. Deci clar, nu e ţeapă.

Am văzut că cică merge şi pentru bărbaţi. Mă scuzaţi puţin.

Alo?

nueteapă

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.