Ceasul bombastic

Băi frate, a naibii şi iaurtul ăsta! Una-două te trezeşti suflînd în el ca prostu. Numai că dacă o faci prea tare, te umpli de stropi şi laşi mapamondu să se crăcăneze de rîs. Nu de alta dar chiar aveam nevoie zilele astea şi de ştiri cu musulmani, care să ne smulgă şi altceva decît lacrimi. Chit că erau de compasiune sau pur şi simplu de la gazele date de vecinii noştri din Ungar(d)ia.

Deci tînărul Ahmed, supărat pesemne de preţul prohibitiv al celor de la Apple pentru un amărît de ceas, s-a gîndit să-şi facă propriul iWatch. Că a ieşit un AhWatch, asta e. Tănărul e  abia la început şi a avut la îndemînă, vorba poetului, doar bube, mucegaiuri şi noroi. Şi toate mergeau firesc spre un “bravo, bă!”. Doar că una dintre profe, că nah, au şi ei blondele lor, s-a trezit să-şi dorească, “mult de tot”, apariţia pe prima pagină a ziarelor. Neapărat la pagina cu “Hai să fim penibili! Cu orice preţ!”. Deh, americanii ăştia! Să iasă ei repede ca păduchii în frunte!

Şi nici una nici două, a apăsat rapid butonul roşu de panică de sub catedră. Ducîndu-l apoi de urechi la cancelarie pe bietul Ahmed, pentru a-i pune în cîrcă toate faptele unor demenţi. Doar pentru simplul motiv că mama lui refuză să-şi arate în public coafura.

Acum, dînd ştirea pe repede înainte, ne oprim ca broasca la barieră dînd de comunicatul poliţiei de la ei: “După ce și-au dat seama că nu este vorba despre o bombă, polițiștii l-au eliberat, dar Ahmed riscă să fie acum acuzat că a ”creat o bombă falsă”. Adică cum? Sau “wtf?” cum ar zice orice bunică din Texas.

Să mai aud eu acum că se ia cineva de intelectul poliţistului mioritic şi face poante pe seama lui. Uite frate aici marfa-întîia, de vacă. Mă rog, de bou, aţi prins ideea…

ahmedceasbula

Sursa foto

4 Comments

  1. dede cati

    Vreau si eu un ceas marca Mohamed …..Stii cumva cand se lanseaza pe piata ??? Sau ceva de pret ??

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Era un prototip. Dar ai văzut că-ţi trebuia o valiză să-l cari. Eu zic să nu dai năvală. 😉

      Reply
  2. racolța petru

    Lasă că ajunge el mare. Tic-tac, tic-tac, apoi să vezi răzbunare!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Nu prea o să aibă loc de întors. Acum e deja în baza de date a CIA, i s-a alocat un agent…

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.