Măria cu pălăria magenta

Mai deunăzi, am găsit agăţat de clanşa uşii de la intrare, un pliant Telekom. Unul cu o ofertă ce se anunţa de excepţie. Şi ca să pară personalizat, cineva trecuse cu pixul: “SORIN, telefon: 07…..”. Absolut firesc, pliantul a luat calea gunoiului, aşa cum sfîrşesc 99% dintre toate pliantele publicitare tipărite de orice firmă interesată de acest gen de marketing.

Spre seară, Sorin mi-a sunat la uşă. Insistînd să-mi ofere încă 1001 informaţii suplimentare, care să mă determine să renunţ la actualul furnizor de servicii de televiziune prin cablu. Şi dă-i muncă de lămurire cu catîrul din mine preţ de 2-3 minute. Degeaba. Aproape că-mi şi era şi milă de el şi nu-l înţelegeam cum de poate trage atît de tare pentru a mă convinge să mă leg la cap pentru 1 (un) leu diferenţă de preţ a abonamentului. Asta în condiţiile în care ceea de primeam (nu că ar fi fost vina acelei firme) era aceeaşi ciorbă sleită, de care mi-e silă în fiecare seară cînd mai apăs pe telecomandă.

Aşa că Sorine, nu mi-o lua în nume de rău dar pînă cînd televiziunile noastre nu vor înţelege că ar fi momentul să treacă şi la altfel de emisiuni care să merite efortul, o să mă mulţumesc şi cu o furculiţă băgată în fundul televizorului pe post de antenă şi ce s-o prinde aia e. Că oricum e acelaşi lucru. Şi chiar nu contează la ce furnizor de servicii ţi se face greaţă.

Sursa foto

4 Comments

  1. cetateanu'turmentat

    Pai nu e chiar aceeasi Marie,ca asta e nemtoaica, e jmekera gagica,cică ea e mai scupa,dar e de lux.
    Rahat pe bat cu tekomul lor,de cand nu mai au rom li s-a urcat la cap rau de tot,ca nici nu mai stii ce “oferte” au,te paseaza de la un consultant(sic! Ei asa isi spun) la altul,si daca le spui ca ai văzut oferta pe site-ul lor iti dau replica:eroare tehnica!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Apăi prin cîte mîini a trecut compania asta nu-i de mirare că-i “praştie”. Şi fiecare a lăsat-o/vîndut-o de bună ce era. Acum sunt doar disperaţi să-şi scoată pîrleala cu cît au plătit pe exclusivitatea la Champions League. Dar tare mi-e că or să stea 3 ani numai cu botul umflat.

      Reply
  2. dede cati

    Pai cum l-ai dezamagit tu pe Sorin ,pentru un amarat de leu …mai bine ieseai cu el la o bere si un mititel si ii explicai tu lui mai pe indelete cum si de ce compania pe care vrea sa ti-o bage pe gat e de kaka..ooo.Chiar pe bune astia mai au abonati ??

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ai dreptate. Ia şi eu un ţăran fără maniere…
      Se pare că mai au. Deh, nostalgici, unii iubitori de culoare magenta, alţii ahtiaţi după fotbal… Că altfel, cu ce să-i atragi?

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.