Un marinar, se hăhăia…

Deci e clar! Fostul preşedinte se plictiseşte de moarte acasă. O fi terminat de pus murăturile şi varza la butoi şi-acum aşteaptă iarna. Că altceva ce să facă? Nici măcar nu mai are unde să se ducă. O fi înţeles şi el că PMP-ul s-a născut deja mort şi singurul lucru ce-l mai poate face pentru acest partid este coliva.  Şi cum asta e treabă de femeie, nu se bagă. A mai bîiguit el că pleacă pe mare, dar cine mai e atît de nebun să-i lase un vapor pe mînă? Că a văzut toată lumea că pentru el, vorba aia: nicio flotă nu-i prea mică…

Şi în loc să mai arunce şi el băţul prin curte, să mai alerge cîinele familiei, îl ia şi-l dă prin gard. Exact acolo pe unde fostul lui buldog credincios încearcă să-şi marcheze noul teritoriu. Bot în bot cu noua parteneră bichoneasă. Mrrrr!

Ultima postare pe Facebook (că în afară de B1 unde mai are cîteva luni de abonament plătit, nu mai are loc), e deja cu semnele de trecere la un nivel superior. Are emoticoane speciale, semn că fiică-sa nu şi-a bătut gura degeaba cu el.

Ce uită nea Traian, deh Alzheimerul bată-l vina, e exact perioada din ultimii lui ani de mandat cînd lumea începuse să-l ia cu huo pe fostul candidat din el. Nu mai vorbesc de nişte milioane, scăzînd morţii lui Dragnea, strînşi într-o zi pentru a-i cînta “Te pup, pa, pa!”

Ce nu prea înţeleg e mesajul cetăţeanului maghiar Forster. E atît de impersonal şi ambiguu, că nu-ţi dai seama dacă e pe bune sau face mişto de el. Un singur lucru e clar: şi nouă ne dau lacrimile descoperind acum sutele de milioane şmenozite de frac-su şi Cocoş & Co. Iar dacă tot o ardem pe emoticoane, cam asta s-ar potrivi perfect la încheiere:

Fuck animated emoticonbaseungur,

 

 

 

4 Comments

  1. Cronicarul

    Dar ce lacrimogen/ă e Bela, exact ca președintele lui de suflet unguresc.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Daaa, cred că are probleme cu glanda. Aia lacrimală. Că altă explicaţie nu văd.

      Reply
  2. Racolța Petru

    Oare de ce nu mă miră? La cât gulaș a mâncat, trebuia să aibă și feedback-ul pe care se baza.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ăsta mai rămăsese. Că cel de la magraoni l-a primit fra-su direct.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.