Maestrul şi Margareta

Cu gîndul s-o pot spune liber, înainte de a fi amendat pentru “defăimare socială” de o lege inventată de-un oltean şmecher cu apucături de Stalin, mă grăbesc să zic: Băi frate da ce proşti mai sunt PSD-iştii ăştia!

Nu că cei de la celelalte partide ar fi mai breji, dar ăştia care împart găleţile roşii se înghesuie să bată record după record la servilism şi umilinţă făţişă. Doar-doar de-or pupa şi ei vreo funcţie mai acătării, cu care să se fălească pe scara blocului în drum spre ghena de gunoi. Că doar una e funcţia de vicepreşedinte executiv al partidului. Sau cel puţin aşa era înainte ca urnele făcute prin bucătării şi sufragerii să înghită hulpave voturile pentru un ditamai Stima noastră şi mîndria 2.0.

Aşa că, culcîndu-se liniştit pe urechea prin care i-au intrat, înainte de alegeri, vorbele mieroase ale Maestrului Kim Jong Dragnea: “Vreau să fac echipă cu Valeriu Zgonea în conducerea PSD“, fostul de-acum posibil preş executiv s-a trezit stînd trist ca un moţat în ploaie. Simţindu-se ca o Margaretă sedusă şi abandonată, cu gustul de otravă al trădării în gură. Şi murmurînd trist, abia auzit de cei ce trec pe lîngă el: “Şi cîine eu ţi-am fost!

Acuma nu pe bune, dar e naşpa să vezi că din chifteaua aia la care visai, au mai rămas doar mirosul şi fumul care a acoperit manevra unui masterchef, ce nu-şi dezvăluie secretele în faţa unor linge-blide. La ora asta, cred că nici el n-ar vrea să fie în locul lui. Păi ce căcat de funcţie mai e şi asta care i se propune: al patrulea prim-vicepreş? E mai penibil decît candidatura unică a unui condamnat juridic la şefia celui mai mare partid din ţară.

dragneapantofibula

Sursa foto

2 Comments

  1. cetateanu'turmentat

    Baejnebun!Pai daca prejdintele cj-ului cluj(civilizatie ba,ardeal,nu mitici, ha) a fost soferul lui Nicoara(cum care?ala ba,senatoru’lu’peste prăjit) si lipitor de afise la fratii micula(merchandisor,asa ii zice),pai dragnea asta cred ca e viitorul pejdinde,poate ne trece si iiiieuro!Hai fuga la vot!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Numa valori. Şi din fericire, toate la noi.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.