Un preşedinte pofticios

Plecat iarăşi în excursie prin ţară ca să nu-şi iasă din ritm, al nostru preşedinte Iohannis e prins la înghesuiala firească unor poze de grup şi întrebat despre definiţia mizeriei în politică. Moment în care – deh, profesorul din el – dă un răspuns reflex, de parcă se adresa elevilor. Rostind dur, clar şi răspicat cum îl ştim că face de fiecare dată, un fel de solicitare cu efectul unui pîrţ în vînt.  Punînd nemţeşte punctele pe o, să înţeleagă toţi proştii.

“Aşa ceva este inadmisibil! Opinia publică aşteaptă lămuriri şi îi poftesc de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Oprea şi Ponta să dea aceste lămuriri.”

Pfffuai! Ce lovitură! Le-a dat de i-a julit! Cred că la ora asta, după spusele preşedintelui-profesor, cele două loaze din fundul clasei politice, Ponta şi Oprea, abia mai văd de lacrimi, ţinîndu-se de burtă de la atîta rîs. Spunîndu-şi unul altuia şi filmîndu-se cu telefonul, ceva pe genul reclamelor la Unirea cu Dorel: “Klause, ia mai zi mă o dată. Cum e? Inadmisibil?!“Muhahahahaha!

Şi din toată comedia asta doar Cruduţa mai lipseşte. Că avem tot ce ne trebuie pentru o ediţie specială de “Poftiţi de vă iubiţi!”. Băieţii de la tehnic: hai mai repede cu lavalierele!

iohannismicrobula

2 Comments

  1. Racolța Petru

    A zis și gura lui ceva ce lumea voia să audă, că de n-ar fi zis, iară era bai.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Apăi decît aşa, mai bine filosofa tăcînd.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.