Joker-iţele

Te uiţi zilele astea la toţi adunaţii din politica noastră şi nu poţi să tragi altă concluzie decît aia că sunt… Cum să spun să nu jignesc? Ah, da: mentally challenged. Şi că acest certain retard îi şi face să se supere dacă lumea le spune în faţă că-s proşti. Nu de alta dar se pare că nu înţeleg nimic din ce se întîmplă în jurul lor. Sau nu vor. Forţîndu-se doar să mănînce în grabă ultimele porţii de rahat rămase pe stoc la bufet. Speriaţi parcă de gîndul că s-ar putea să închidă mai devreme şi să rămînă fără.

Şi în loc să tacă, măcar acum, continuă s-o ţină langa pe facebook sau la tv. Cotcodăcind de zor, precum o găină ce-a scăpat de chinurile facerii, aceleaşi idei cu mesaj trist şi inutil. De parcă nimic nu s-ar fi întîmplat. Şi chiar dacă lumea în stradă le strigă clar chestii, iar comentariile la scrisele lor le spun că le pute gura, ei tot se ambiţionează să ne demonstreze că ştiu problema. Că au soluţii. Că au habar cum trebuie făcut. Că au înţeles (iarăşi) mesajul. Că una, că alta, că-cat!

Nu, fraţilor! Nu ştiţi! Sunteţi aceiaşi habarnişti cu un tupeu jegos. Şi nici nu aveţi soluţii la ce ne trebuie! Nouă nu vouă! Că acolo da, sunteţi experţi. Dar acolo unde ne doare, ne-aţi demonstrat prea mult atîţia ani că sunteţi praf. Trăgîndu-vă pe nas unul pe celălalt, să nu vă moară casta. Că dacă dispare unul, măcar spiritul său să rămînă.

Iar cele mai amuzante şi active sunt cele două blonde exponenţiale ale politicii de la noi: Elena Udrea şi Alina Gorghiu. Una care a simţit cu vîrf şi îndesat gustul puterii şi cealaltă care încă amuşină aerul, îmbătată de mirosul ei ce pare atît de aproape.

Una dîndu-ne superior lecţii despre sistem şi corupţie, mutîndu-se de pe-o bucă pe alta din cauza mormanului de dosare de sub cur.

Cealaltă pilindu-şi de zor dinţii, să scape în primul rînd de “rrr”-ul ăla enervant care o dă de gol, pentru a putea apoi să ne cînte un “Trei iezi cucuieţi, uşa mamii descuieţi” – varianta cu blana sură şi nărav.

Dna Udrea, dra Gorghiu, nu vă mai chinuiţi atît. Cel puţin nu pe partea asta. Pentru că, deşi văzute în poze, stînd convenabil într-o lumină favorabilă, fizic încă sunteţi atrăgătoare, în momentul în care vă întoarceţi spre noi vi se vede partea aia schimonosită de politica ce v-a infectat şi vă cuprinde din ce în ce mai mult. Sunteţi două Jocker-iţe triste care şi-au încercat norocul. Noi v-am înţeles mesajul. Dar trebuie să pricepeţi şi voi că, în ciuda eforturilor disperate, nu veţi putea fi niciodată personajul pozitiv.

Dna Udrea, dvs chiar ar trebui să nu mai pierdeţi atîta timp cu prostii de felul ăsta. Mai bine puneţi mîna şi vă faceţi bagajul. Să fie pregătit, că nu se ştie cînd vă mai treziţi cu duba la scară. Şi nu, în niciun caz să nu puneţi sutiene. Că vi le opresc ăia la intrare.

jocker

sursa foto

2 Comments

  1. cetateanu' turmentat

    Trepadusii astia de politicieni nu au înțeles nimic din ce se întâmplă in strada.
    Si tătucul neamt e total rupt de realitate,el sta la discutii cu aceleasi personaje de tristă amintire,Blaga,Kelemen Hunor.Si ca sa fie jmecher,da presa afara cand discuta cu aceste curve politice.Pai nea Klaus,daca nu esti peștele lor atunci vrem si noi sa auzim ce le promiti,ce le ceri,de ce ne dai la o parte?Crezi ca pe noi nu ne interesează?
    Si blonda rârâita se compromite in continuare gudurându-se ca un pechinez pe lânga buldogul Blaga.Asta nu e sănătoasă frate,ce căcat a facut asta din PNL?

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Fiecare face ce ştie. Ce, crezi că la ei nu se aplică chestia cu cerutul şi Dumnezeu?

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.