Scurt pe doi (17)

Decis parcă să-i fure supremaţia nopţii pe parte de prostie, Neculai Onţanu, un alt general al armatei române pe care-l caută onoarea acasă dar nu-l găseşte niciodată,  se apucă s-o ardă în stilul “coneseor” pe Facebook. Apres după care, asumîndu-şi scrisele cu onoare şi demnitate, şterge postarea:

Gabriel Oprea nu a fost înlăturat întâmplător din funcția de Ministru al Internelor și Vicepremier pe probleme de securitate națională. Având conexiuni în toate structurile de securitate din UE și mai ales de peste Ocean, era un pericol pentru jocurile politice ale neromânilor din România. Să ne ferească Dumnezeu de ce se întâmplă în Franța și de lipsa conducătorilor adevărați în vremuri de cumpănă“.

ontanu

Nu mă-nnebuni, nea Nicu! Nu ştiu dacă ai scris-o mata sau doar ai semnat-o, dar sigur e de colecţe! I-a plăcut lu şefu, nu? Aşa o pereche de limbi mai rar! Mort să fii (politic vorbind) şi tot te înfiori de la atîta plescăit în zonă. Iar pentru aşa o declaraţie meritaţi două stele de general, nu una! S-ajungi şi mata la patru, să nu te mai ploconeşti atît în faţa agramatului de Oprea. Că vorba aia, de la o vîrstă te mai lasă coloana. Cum? N-aveţi coloană? A, da, chiar! La generalii de carton aşa e. De-aia cereaţi zilnic, ca ajutoare de la stat, din ălea oficiale, nu?

*******

Tudor Constantinescu, patronul lanțului de restaurante și cafenele „Chocolat”, a fost reținut de procurorii DIICOT, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Procurorii au descoperit că în Capitală activează un grup infracțional organizat, condus de Tudor Constantinescu, specializat în evaziune fiscală și spălare de bani prin desfășurarea de activități comerciale prin diminuarea bazei impozabile cu ajutorul unor programe informatice de contabilitate ce permit ținerea unei evidențe contabile duble (una reală, în care sunt evidențiate veniturile adevărate, și una fictivă) informează bn24.ro

Iată ce înseamnă ca din prea multă pasiune să te faci una cu munca. Să lucrezi atît de mult cu cacao încît să te faci şi tu la fel. Mă rog, în cazul de faţă, urmele de mînjeală de pe mîini şi faţă par ele de cacao, dar sunt mai degrabă de altceva. Că “o”-ul din final l-a consumat lumea văzînd această ştire şi au exclamat în cor: “Oooo! Ce hoţ ordinar!“. Acuma ce să zicem? Asta-i viaţa! Ieri la televizor, mîine va vorbitor. Ideea e să nu-ţi abandonezi pasiunea. Că-ţi ieşi din mînă. Şi să nu refuzi solicitarea băieţlor de la bucătăria închisorii: “Hei, patron! Hai să ne faci un macaron!

chocolatbula

Sursa foto

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.