Pe cine nu laşi să moară…

Am convingerea că dacă ar fi rămas în continuare învăţătoare, în loc s-o apuce greva foamei, madam Anghel ar fi apărut acum pe filmuleţe şi înregistrări cu abuzurile sale la adresa copiilor. Asta fiindcă mi-e greu să cred că un asemenea ipochimen, care ţipă la nişte ciobani înfuriaţi “Eşti prost! Nu vezi că eşti prost?“, n-ar fi tăbărît pe bieţii copilaşi din clasele I – IV. Să le bage ea adevărul cu forţa în cap.

Dar poate că e mai bine c-a ieşit aşa. Că uite, o generaţie de copii nevinovaţi a avut noroc şi a scăpat, cît timp oameni mari şi fără minte au hotărît că e musai nevoie de o mahalagioaică cu acte în regulă în Senat. Şi cred că şi cele viitoare, că oricum pare genul de parvenită care, odată ajunsă sus, va căuta orice mijloace să nu se mai întoarcă acolo unde, de fapt, îi e locul.

Apariţiile ei din ce în ce mai groteşti, nu fac altceva decît să te convingă de faptul că e bîntuită de spiritul lui Vadim. Şi e doar o chestiune de timp pînă cînd vom vedea şi primele spume la gura ei, pe modelul tribunului. Iar fiecare zi care trece, ne dovedeşte cît de prost s-au putut utiliza la un moment dat nişte perfuzii cu glucoză într-un spital.

Ultima ieşire, în care l-a făcut absolut mîrlăneşte şi gratuit pe prea blajinul prim-ministru “criminal”, l-a determinat pînă şi pe şeful ei de partid, ALDE Tăriceanu (ce nume predestinat pentru “şi alţii” ai acestei formaţiuni politice inutile de scăpătaţi) să-i tragă scîrbit una peste bot şi s-o evacueze din sală, solicitînd echipei medicale s-o treacă pe calmante.

Mă sperie oarecum şi zbaterea prostească a celeilalte preţioase din politica noastră, madam Gorghiu, ce militează aprig pentru “cotele de gen în politică”. Exact asta ne mai trebuia. Un procent garantat  de 30% de-ALDE madam Anghel în parlament.

Pe undeva, aş prefera de un milion de euro ori mai mult o Udrea care face politică în felul ei perfid, decît o Anghel posedată de streche ce face legi pentru mine. Dacă tot e să fiu obligat să aleg între două mizerii, o prefer pe aia care să mă facă discret la portofel decît una care să mă umple de zoaie. Şi asta fiindcă dacă pe una politica a transformat-o din panarama care era, pe cealaltă a transformat-o în panarama care este.

Iar dacă de 8 martie te-ar obliga cineva să mergi cu flori la ele, lu Udrea tot i-ai mai întinde un buchet în silă dar lu Anghel n-ai putea decît să-i dai cu vaza în cap. Şi asta doar pentru că una insistă şi reuşeşte să miroasă a genţi scumpe şi parfumuri fine iar cealaltă a haine îmbîcsite de tutun şi a căruţă răsturnată.

anghelb foto

4 Comments

  1. Dede Cati

    Dar sigur au votat-o oamenii mari ???? Am ceva dubii !!!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Păi copiii n-au drept de vot.

      Reply
  2. racoltapetru6

    S-a votat singură, n-a votat-o nimeni altcineva. Gura mare a fost cea mai puternică armă a ei. Și apoi șantajul politic.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Pe-o listă tot a fost trecută. De restul s-a ocupat Antena3. Iar acum, nu se cade să muşte mîna.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.