Think pink

Deci nici bine n-au apucat mocasinii a’ mai prime doamne de la noi să lase urme pe asfatul de aeroport american, că internetul s-a şi umplut de pozele aferente. Mai ceva ca zidul plîngerii de bileţele cu cereri personale de cîştig la loto. Toate arătînd acuzator cu degetul înspre textilele cu care soţia preşedintelui a catadicsit să iasă înveşmîntată din avion, după 10 ore de moţăit în cur pe scaun. Insistînd că, în ciuda tendinţelor respectate, rozul pudrat al deux-piece-ului sacou-blugi nu dădea bine în faţa securistului reprofilat Maior, ăl de aştepta la scară să pupe poala caftanului.

Sunt curios cam cum s-ar fi îmbrăcat duduile fashioniste, rămase acum cu botul plin de roz pudrat de la muşcătura de tur a pantalonilor sau cît cîştig de cauză ar fi avut ei, criticii masculi, asupra partenerelor lor, dacă ai fi avut de mers atîta drum şi ai fi ştiut că la scara avionului te aşteaptă doar vreo două caporale de aviaţie americană cu mîna la caschetă şi un vînt de-ţi saltă poalele în cap.

Privind cu atenţie poza de mai jos, pe mine altceva mă îngrijorează: faptul că ăştia de la Drei Wetter Taft au umblat la reţetă.

cupluiohannis

 

foto

6 Comments

  1. racoltapetru6

    O fi făcând haina pe om, dar depinde mai mult de care oameni decid.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ţinînd cont că în ziua de azi hainele se pot şi închiria cu ora, e a naibii de uşor să pari cine vrei tu.

      Reply
  2. Renata Carageani

    Ăștia de la Drei Wetter Taft n-au umblat la formulă. N-a umblat Carmen cu spray-ul la ea. Cât despre costumație… Nu știu alții ce zic, dar un sacou de taior (fustă și jachetă) se vede de la o poștă că nu era single de la mama lui. Mi-e greu să cred că doamna n-a găsit în gardirop un sacou de sine stătător, care ar fi mers peste jeanșii roz.
    Cu toată dragostea, kranțulino, e îmbrăcată ca o parcangioaică de pe Cavafii Vechi în ziua când pune ce-are mai bun pe ea și se duce la ginecolog, că nu mai poate cu scurgerile astea.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Io de aia nu mă bag în analize vestimentare. Că-s a naibii de subiective. Ce, dacă mie mi se par o porcărie blugii ăştia rupţi, cu care merge lumea azi pe stradă ca ultimii boschetari, sau ăia cu punga de rahat la cur pot să zic ceva? Îmbracă-te domle cum vrei şi cum te simţi tu bine. Că sigur nu vei reuşi să placi la toată lumea.

      Reply
  3. Renata Carageani

    Discuție valabilă până când subiectul e așa-zisa primă doamnă. Pentru oamenii de stat și soțiile lor există un protocol vestimentar strict. Deci golăneala aia de combinație sacou de la taior cu jeanși roz – nu. În ce privește părul… Tot așa îi flutura și Chiorului șuvița. Una. Aici e mai nasol. Fluturătoarea de șuvițe multe e femeie, e nevastă de președinte și cred că în cele 18 ore de zbor s-o fi găsit un moment, în care stilista duamnei să-i dea cu poxipol în pleată, chiar și-n somn.
    Deci, așa nu!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Atunci, aşa să rămîie: Nu. Dar chiar şi aşa, durerea în cur rămîne şi ea la fel. De ambele părţi.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.