Ş-a murit iubirea noastră, floare-albastră…

Dacă acum cîteva zile, nea Ludovic Orban ne zîmbea placid din fundul curţii, cu sentimentul unei trebi aproape gata, ieri, camerele l-au surprins din nou. De data asta, printr-un ciudat twist al sorţii, cu el pe post de Lance (pentru necunoscători, e vorba de cîinele din prima poză) şi, în spatele lui, ciucit şi parcă gata să i-o tragă, un ditai DNA-ul, privind la primăvara de afară şi la magnoliile înflorite.

Într-un fel, parcă ne şi aşteptam la aşa ceva. La urma urmei, după ce ai demonstrat deja că, din punct de vedere managerial, eşti doar un Buşoi ceva mai înalt şi te încăpăţînezi să o faci pe marele priceput, cred că şi Celui de Sus i se face silă de tine. Jucîndu-se cu mintea ta şi lăsîndu-te penibil cu pantalonii în vine în faţa lumii.

Nu m-ar mira ca aseară, după confirmarea veştii, să fi fost mare paranghelie în Voluntari. Acolo unde madam Firea a putut deschide, în sfîrşit, şampaniile pentru a sărbători, în dulcele stil PCR, cîştigarea alegerilor pentru Bucureşti înainte de votare. Nu că s-ar fi temut ea de ceva pînă acum. Că era cu sîrmele de la dopuri deja desfăcute şi doar ţinea puţin de ele pentru o clipă de suspans.

Şi uite-aşa primăria capitalei pare a fi cîştigată la masa verde. Prin neprezentarea adversarului. Lăsîndu-le celor de la PSD posibilitatea de a pune pe listă chiar şi-un mop, în caz că doamna Gabi mai are treabă pe acasă cu copiii ei încă nenăscuţi.

Cred că după aşa un gest, Geoană poate răsufla uşurat. Clar nu mai poate fi el prostănacul ţării. Orban i-a furat coroana şi a demonstrat lumii ce înseamnă liberalismul adevărat: “Dacă e să fim proşti, apăi suntem. Prin noi înşine!” 

orbandnab

foto

5 Comments

  1. racoltapetru6

    Periculoase sunt primăriile Bucureștene. Pe unii îi orbesc chiar și dacă visează la ele.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Noroc că sunt şi multe gropi în care să dea.

      Reply
  2. calinakimu

    Orban știa că așa mergea până acum…Ce vrei, se tot schimbă regulile, iar dacă nu ești pe fază, cazi de fazan.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Fazanul presupune ceva mai mare. El e mai degrabă un papagal.

      Reply
  3. calinakimu

    Tot un…Orban.

    Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.