Alteața și musteața

Pentru că rămăsese singura din familie care n-a făcut, cel puțin public, vreo prostie de rang înalt, alteța Reta și-a spus că n-ar fi rău să încerce una. Că uite, trece viața pe lîngă ea și va rămîne în memoria lumii doar ca un procent de cacao într-o ciocolată.

Așa că, lăsîndu-l pesemne pe Papá să-și țină singur perfuziile, în loc să frece duda, principesa s-a trezit umblînd dezlegată prin palat. Căutînd astfel ceva care să fie demn de principiul: ”Cînd ești mai mare, mai mari le faci”. Chiar nu putea face vreo găinărie. Mai ales că sor-sa mai mică le făcuse pe toate deja.

Că acum i-a și reușit din prima, e numai meritul ei. Stabilind definitiv și clar că monarhia la noi e doar un banc prost. Și dacă cei de la Tarom se laudă că ”Mai sus de noi e doar cerul”, casa regală poate băga lejer oricînd un ”Sub noi e doar nivelul mării”.

Dacă poza de mai jos era fără niciun mesaj, ai fi zis că s-a trezit cu condamnatul în casă. Prins în fapt, după ce a intrat abuziv pe geam, decis să plece cu ce-apucă în maxim 60 de secunde. Dar cum textul precizează clar că l-ai invitat și i-ai mai și deschis ușa penalului, explicația e numai una. Iar cele 1000 de cuvinte nerostite ale imaginii, pot fi rezumate astfel: ”Pentru că nu mă mai ajungeam cu cheltuielile de întreținere, m-am întîlnit azi cu administratorul și i-am solicitat respectuos să mă treacă cu ele la paușal

alteta_dragnea

4 Comments

  1. racoltapetru6

    De unde reiese că și Altețele Regale se fac frate cu dracul…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Unele altețe s-au și căsătorit cu el.

      Reply
  2. Renata Carageani

    Brici!
    Când textul e atât de mișto că închide orice portiță spre comentariu, mă simt mândră că am găsit un cuțitaș, acolo, de arătat.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Vezi să nu te tai!

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.