Le peizan rumen

Simțind pesemne că nu mai e mult timp și înțarcă Bălaia, consilierii de imagine ai lui Dragnea au zis că n-ar strica să ia niște ultimi bani și pe făcut mișto de client. Altfel nu-mi explic motivul pentru care mi ți l-au îmbrăcat în țărănete pe nea Liviu și l-au pus să dea iama în mijlocul unei așa-zise sărbători populare. Una în care cadra la fel de bine ca Elena Udrea croșetînd sau dînd cu mopul prin mănăstire. Mă rog, o fi el poate cel mai iubit dintre pămîntenii ăia roșii și sub-pămîntenii de toate culorile, dar parcă nici chiar așa, să ajungă să se frece gratis de toți săracii de parcă ar fi în campanie. Iar legenda aia cu costumul de haiduc de la bunică-su cred că a tăvălit de rîs toți copilașii ăia smulși cu forța de pe facebook și îmbrăcați popular, de dragul unui record stupid.

Să fiu în locul lui Dragnea, i-aș concedia pe loc pe băieții ăia deștepți care cred că doar îmbrăcîndu-te ca poporul, te poți da la fund în marea masă, ca la un bal mascat, scăpînd astfel de urmăritorii incomozi ce fac acum ultimele probe și verificări la ungerea cătușelor. Că dacă tot ar fi vrut să-l obișnuiască cu un nou costum, ar fi trebuit să-l îmbrace în cel cu imprimeuri pe zebră.

Și mai e ceva: indiferent de ce piele ar pune pe el înainte de a se arunca în turma de oi, pe orice lup îl trădează dantura. Iar aia a lui nea Liviu e inconfundabilă.

sursa foto 

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.