Hasta la revolucion, baby!

Profitînd colegial și aparent dezinteresat de criza de dedublare a personalității ce-a dat brusc peste Sorin Grindeanu, ce se crede acum un Hulk încordîndu-și mușchii în luptă cu mustața lu domnu Dragnia, Victor Ponta și-a scos de la naftalină tricoul lui norocos cu Che Guevara, și-a scris pe spate #rezistprostește și s-a pus, chipurile, pe făcut treabă. Desigur, una mare și cu moț cît clădirea guvernului. Aia din care a fost dat de-a dura pe scări de colectivul de partid pe motiv de țap. Și în loc să sune la 112 și apoi să dea o mînă de ajutor personalului de specialitate pentru a-i lega mînecile la spate unui Sorin care, în nemernicia lui de cîine turbat, a mușcat mîna care l-a hrănit și a privit rîzînd cum ai lui se stingeau de setea de putere, bagă de zor paie pe foc, ațîțînd o răscoală ce pare deja mai înăbușită decît o friptură de vită în sos de vin.

Firește, lumea (aia fără credite și plăți în euro) privește cu curiozitate amuzată zbaterile de muscă fără cap ale unor tineri care, în opinia lu Dragnea și alde Tăriceanu, par doar că aleargă prin parc să-și mai consume energia. Iar partea proastă e că vom fi nevoiți să schimbăm din nou manualele de istorie. Și asta pentru că, pe lîngă Republica de la Ploiești și Președintele de-o noapte vom avea de-acum și Guvernul de-un weekend. Unul făcut de niște politicieni frustrați ce vor să scrie o pagină de istorie. Chit că o fac cu cerneală simpatică.

 

Cei trei mușchi tari: Augustin Jianu – Haiducul, Sorin Grindeanu – exEunucul și Victor Ponta – Che Pierdevara, arătînd țării cum știu ei să dea la puci

2 Comments

  1. Renata Carageani

    Nu știu, Krantz! Chiar dacă pe Grindeanu l-a răpit o farfurie Sburătoare de-a securiștilor și i s-a montat un cip în ceafă, asta nu s-a întâmplat alaltăieri. În vreme ce Dragnia s-a născut cu gândul că e un fel de gizăs craist, montat din viața intrauterină.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Știi, de multe ori, gîndindu-mă cum aș putea schimba ceva în țară, îmi spuneam și eu: intru în politică, zic: ”Da, da, bine șefu, ce de scame era să aveți!” și cînd ajung într-o funcție importantă dau armata jos din pod. Apoi am crescut și a mai sunat și ceasul deșteptător.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.