Să rîdem azi! Mîine va fi și mai rău

Dacă ai lua la întîmplare orice locuitor de pe planetă, unul pentru care România e undeva la ”și altele”, și-i arăți poza de mai jos întrebîndu-l ce crede despre cei din ea, răspunsul ar fi unul singur: grup de oameni bucurîndu-se. Mă rog, dacă ai intra în detalii privind motivul, s-ar putea ca variantele să difere: un succes sportiv național, o așezare reușită a unei navete spațiale proprii pe o planetă îndepărtată, intrarea miresei în local, un cîștig în alegeri prezidențiale etc.

Dar dacă i-ai spune adevărul, că e un grup de politicieni români care tocmai și-au dărîmat propriul guvern, omul ar face poza bucățele și ți le-ar arunca în față: ”Du-te, bă, de-aici! Mă iei de prost?

Oricum poza va rămîne un fotodocument pentru istorie. Iar cuvintele nerostite de cei din ea sunt simple: ”– De ce rîdeți, bă? – De proști, normal.

2 Comments

  1. racoltapetru6

    „Proști, da mulți!” Și aleși de cei mai mulți.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      E a naibii de relativă chestia aia cu ”aleși de cei mai mulți”. Că după ce vezi așa ceva începi să crezi că proștii sunt ăia care nu vor să vină la vot pe motiv că-s deștepți și știu ei că nu contează cine iese la alegeri.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.