Enelu călătorește în timp

Am găsit zilele trecute în cutia poștală un plic de la furnizorul meu de curent. Ăla care pînă mai ieri era singurul din piață și a fost dovedit că se apucase să curenteze oamenii la buzunare. Cu bună și inteligentă știință. Iar conținutul lui mă informa că, în sfîrșit, trăsesem chipurile și eu un băț lung și urma să mă pricopsesc la apartament cu un contor SMART. Unul care să-mi înregistreze consumul modern, mai pe digital. Urmînd ca de cost să se ocupe manual și din pix, băieții lor deștepți, prinși cu ocaua mică și obligați de ceva timp să dea banii înapoi. Cerîndu-mi-se în schimb doar colaborarea pentru o programare a intervenției și alte detalii tehnice.

Și în timp ce citeam, am realizat că, în 10 iulie, data poștei trecută pe plic, mi se solicita sprijinul pentru o lucrare dintr-un viitor ce urma să-l stabilim telefonic, dar care, de fapt, fusese deja făcută acum două luni, la început de mai. Prilej cu care m-am și conversat cu departamentul lor de relații clienți pe motiv de schimbare contor pe model ”pac-pac”. Fără să anunțe, fără proces verbal semnat și de mine. La grămadă și vedem noi după.

Așa că  chestia aia cu ”băieții deștepți din energie” se pare că e doar un mit. Cel puțin dacă ne referim la directorii lu Pește care au de bifat niște proceduri cu care să se laude după, la controalele ISO. Mi-ar fi plăcut totuși și o informare onestă de genul: ”Ne cerem scuze că v-am cam furat și vă informăm că aveți de primit înapoi suma de…” Dar nu cred că au ei timp de așa ceva. Mai trag acum speranță că poate mi-o va trimite contorul ăsta nou și deștept.

 

4 Comments

  1. dede cati

    Si eu care ma duceam la balta ca sa prind peste. Cand colo ei sunt dita’ directorii:)))))))

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Problema nu e că sunt ci că fac chestii care, mai devreme sau mai tîrziu, încep să lase mirosuri. Ca la orice pește.

      Reply
  2. gheo

    Să înţeleg că ţi-a schimbat contorul din mai şi ţi-a trimis scrisoarea asta acum? Mişto!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Fix așa s-a petrecut. Sper că nu vor să mi-l mai schimbe o dată.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.