Decizie politică! Pentru a nu mai avea atîtea erori de comunicare, membrii PSD vor transmite mesaje doar în alfabetul Morse

Sătul să tot încaseze castanele, unele pe care mass-media și populația incapabilă să înțeleagă niște prostii spuse ca la carte, i le tot aruncă în mustață, președintele PSD, Liviu Dragnea, a hotărît  să elimine orice posibilitate de a i se răstălmăci mesajele către țară. Astfel, fiecare ministru, parlamentar sau orice funcționar aservit psd-ului, va avea la el un transmițător Morse pe care îl va folosi de cîte ori partidul va avea nevoie să transmită mesajele importante.

  • Deja e prea mult! – a punctat liderul PSD.  Populația are dreptul să fie bine informată iar mesajul nostru trebuie să ajungă clar în fiecare colț al României. Nu mai putem tolera răstălmăcirile și miștourile presei atunci cînd e vorba de programul de guvernare. Bunăoară, ultimul caz de astfel de neînțelegere a fost cel al colegului nostru, deputatul Călin Matei, care, într-un mesaj de pe Facebook a scris: ” Pune-ți mîna pe carte!”. Am vorbit cu el și mi-a spus că, din cauza oboselii după o zi de muncă la program, din dorința de a da un impuls celor ce încearcă să mai repare ce a stricat guvernul tehnocrat, a greșit exprimarea. Mesajul corect era de fapt: ”Pune-ți mîna pe țară!”  

 

 

4 Comments

  1. racoltapetru6

    Mai e vreo bucățică din țară pe care nu s-a pus mâna?

    Reply
    1. krantz (Post author)

      E ca în reclama aia la Hornbach: Mereu găsești cîte ceva de furat…

      Reply
    2. clujanu

      Zău mai este mult de furat de aceia se inghesuie la guvernare.

      Reply
      1. krantz (Post author)

        Că doar n-o pleca cîinele bătrîn de la măcelărie…

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.