Cantarea Romaniei

Recunosc ca sunt un “votant” Iohannis si nu un “fan”. De altfel nici nu prea poti fi fan al unei celebritati care abia a aparut pe scena (raportandu-ne strict la expunerea in viata politica nationala). E nevoie de ceva mai mult timp si de mai multe “hituri” din partea sa, care sa te determine sa-i ceri autografe si sa-l urmezi peste tot in concerte. Ideea e ca, in ciuda acestui fapt, nu prea imi permit sa mai astept 5 ani, pana isi strange si el un repertoriu mai interesant, ascultandu-l pe celalalt cum promoveaza o adevarata fabrica de “hituri” de coruptie si interese.

Tuturor celor din tara ne place sa ascultam, cu volumul la maximum, melodia “Vreau o tara ca afara”. Iar acum, cand vine unul care se pare ca stie piesa asta foarte bine si vrea sa ne-o cante live, ne apucam sa-i strigam, mandri nevoie mare, ca noi vrem sa auzim de fapt o Ciuleandra remix (Foaie verde siminoc/Tine Romania-n loc…..).

I se reproseaza, mai mult asa la plesneala, ca in spatele sau e un vechi compozitor de slagare, acum la final de cariera, desi nu exista niciun termen de comparatie intre stilurile celor doi. Deh, invidie intre staruri…

Nu zic ca la Iohannis in trupa nu sunt si neghine. Ohoho…sunt o groaza. Dar trag speranta ca, avandu-l pe el ca prim solist, vor fi nevoiti, incet-incet, sa cante pe la alte mese.

Deocamdata, fiind un debutant, nu a ales o casa de discuri ci mai mult ea l-a ales pe el. Simtindu-i potentialul, aceasta si-a frecat mainile, fericita ca va mai putea da o lovitura. Desi, nu cred ca realizeza ca “starul” cel nou e cam rebel si-si va dezvolta cariera intr-un mod propriu. Are nevoie doar de o rampa de lansare pe marea scena. Si alte staruri au procedat cam la fel. Stie ca, odata cu celebritatea, va putea sa-si faca propria casa. Cu tot riscul ca alti lautari de meserie sa i-o contorizeze ca fiind a saptea…

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.