Famous & Fabulous

Din ciclul “propaganda noastră nu e propagandă da’ tot aia e”, un nene devine celebru pe Facebook trimiţând o chemare la un mega party naţional, având ca motiv de agitaţie plecarea din funcţie a încă actualului preşedinte. Ce vrea mai exact orbitul de dragoste prezidenţială, e:

DORESC, MACAR DE DATA ASTA SI DECI… O SINGURA DATA MACAR …..
– UN MILION DE ROMANI SA-L CONDUCA PE PRESEDINTE LA TERMINAREA MANDATULUI……”

Recitesc cu mai multă atenţie mesajul de FB de la care a pornit acest articol. Dincolo de dorinţa puţin elucubrantă cu „măcar 1 milion de oameni” în stradă (apropo, vechi sau noi?), pe care-i scot doar revoluţiile sociale, care ar fi rostul? Să te bucuri de necazul omului că trebuie să plece de acolo unde ar mai vrea să stea, numai ca să facă şi mai mult bine acestei ţări?
Dacă tot venim cu idei de dragul lor, de ce nu ieşim „măcar” toate milioanele de oameni care au mai rămas pe aici, să aplaudăm întreaga clasă politică, care face ce vrea din ţara asta?
Eu zic că am avea mai multe de câştigat decât condusul, pe ultimul drum, afară din palatul Cotroceni a unui preşedinte care nu a fost nici el făr’ de pată.
Haideţi să ne păstrăm cumpătul şi să discernem mai mult. De multe ori orbirea apare şi din interior, nu numai din propaganda celorlalţi.

PS Pe mine să nu mă aşteptaţi pe 21. Cred că în seara aia o să împodobesc bradul…

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.