Would you be my Valentine?

Fraţilor, păzea că vine! Cum cine? Sfântu Valentine… Da, da. Ăla! Chiar ăla de ne-a dat sărbătorile peste cap, că ne-a adus iar Crăciunul, în miez de februarie. Şi-abia scăpasem de vânzolelă şi obligaţii. Problema e că parcă-i din Eminescu. Azi îl vedem şi nu e… Încă mai aştept şi o personificare a acestuia. Marketingu mondial s-a cam lăsat pe tânjală. Ce naiba aşteaptă? A inventat Mosu, a inventat Iepuraşu. Pe când Valentinu? Ce-i mare lucru să faci un călugăraş, căruia să-i stea puţin desfăcută rasa aia monahală, pe unde să i se vadă sixpack-u bine lucrat la sala de forţă de la mănăstire. Şi care să le facă pe ele să şi-l dorească să vină cât mai repede şi des, pentru a le ierta de păcate. Non stop dacă s-ar putea.

Şi cum la noi o sărbătoare nu vine niciodată singură, au venit pe capul nostru şi gheşefturile. Lumea a luat-o iar razna. Oferte peste oferte, reduceri peste reduceri. Chilipiruri peste tot. Până şi la covrigăria din colţ, merdenelele, plăcintele, covrigii cu cârnat şi alte încă şapte produse, sunt acum cu 50 de bani mai ieftine. Scrie mare, cu roşu pe alb. Doamne ce puteri are dragostea! O fi şi nea Valentine ăsta vreun făcător de minuni de ne aduce atâtea avantaje. Toate înconjurate de inimi, flori şi cutii de bomboane.

O iubeşti? Neapărat ia-i un frigider, că nu-i ajunge unul. E la ofertă. Sau al treilea televizor. Cu diagonala de 180 cm. Să-şi pună unul şi-n baie, dă-o încolo. Să vadă cât de tare e sentimentu tău pentru ea. Şi dacă nu-i convine, să-ţi spună ce vrea. Că sunt de toate. De la ac cu aţă până la naveta spaţială. Toate pictate cu inimioare roz, strigând după tine din rafturile magazinelor reale sau online.

Dacă simţi că eşti atât de îndrăgostit de te caci pe tine, ai acum şi cadoul potrivit. La promoţie, fireşte.

Ştii că s-ar putea ca de la prea multă dragoste să vrea ca ea să se lovească de uşă? Nimic mai simplu. Ai ocazia unică. Uşa HDF rezistentă la orice contact, poate fi oricând un martor la îndemână al iubirii voastre.

Nu fii zgârcit că uite, şi pentru tine există chestii cu care ea te-ar putea surprinde. Bunăoară antena asta, cu care să poţi alerga ca dementu pe şosele, fără teamă de radare, dar cu şanse de a scăpa ea de tine. Sau de ce nu, superba motosăpătoare Dragon, cu tracţiune pe faţă, ce te poate transforma peste noapte într-un adevărat Culiţă Tărâţă 2.

 CaptureCapture1 Capture2 Capture3

Totul e să ştii ce vrei. Vorba cântecului: “Intraţi şi cumpăraţi. Avem di tăti!”. Şi toate-s reduse. Cu excepţia dildo-urilor, că acolo e pe invers.

sursa foto

8 Comments

  1. july

    <3 Inimioare, inimioare, si astea virtuale, ca ce vrei tu…. e deja mita pentru Valentine`s day :)))

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Am zis eu că vreau ceva? 😉

      Reply
  2. mihai vasilescu

    Esti intr-o eroare profunda, coane. Tot ce daruiesti dă sfântu’ Valentin trebuie sa fie la dublu. Sau injumatatibil. Ceva sa simbolizeze cuplul. Altfel e dăgeaba.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      ok. o să iau doi papuci. e bine?

      Reply
      1. mihai vasilescu

        Evident. Cu totul altceva. 😀

        Reply
  3. Silvia Duma

    Pai daca e sf.Valentin trebuie ca toate cadourile sa fie duble? B-)

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Sigur că da. Şi pentru asta recomand ca primitorul să poarte o pereche de ochelari cu dioptriile foarte greşit alese. 🙂

      Reply
    2. krantzro (Post author)

      Şi încă o întrebare suplimentară că să vad dacă am înţeles bine: duble ca număr sau ca dimensiune? 😉

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.