Curaj în linia întâi

Capture

Cu gândul la carnavalul de la Veneţia sau la cel de la Rio, sute de “poliţişti” au îndrăznit să iasă la protestat zilele trecute. Şi-au luat inima în dinţi şi duşi au fost. Şi pentru că unul dintre ei a zăbovit mai mult pe net, a avut o idee. Taman bună de pus în practică, pentru a demonstra încă o dată (dacă mai era nevoie), cu cine avem de-a face. Aceeaşi minte dar adaptată acum la simboluri hi-tech.

Deci cam acesta e curajul celor mai curajoşi dintre cetăţeni. Ăia care trebuie să intervină în orice situaţie şi să ne protejeze nouă viaţa. Cum dracu să mă protejeze ei pe mine când tremură de frică pentru locul lor de muncă, ascunzându-se penibili în dosul unor măşti?!

Păi mă băieţi, dacă tot aţi prins gustul de măscări, vă dau eu o idee mai de succes. Puneţi nişte măşti cu preşedinţi americani, că tot vreţi voi să fiţi originali şi daţi iama pe la Guvern sau Parlament. Dar înăuntru, nu ca fraierii în vânt şi frig. Şi băgaţi spaima în ăia de-i găsiţi, cu treabă, cică, pe acolo. Armament în dotare aveţi. Curaj nebun, nu mai zic. Nu trebuie să trageţi niciun glonţ, că-s ăia mai fricoşi ca voi. Plâng instant şi se dau cu mir numa când vă văd. Nu ocoliţi nici sediul DNA sau puşcăriile. Cam pe acolo sunt banii voştri după care ţipaţi acum. Îi recunoaşteţi uşor pe cei care vă pot rezolva problema stringentă. Sunt cocoş-aţi de-atâta furăciune.

foto: mediafax

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.