Anatomia lui Grey

Fetelor din lumea-ntreagă, nu mai staţi pe gânduri şi daţi năvală! Mergeţi repede să vedeţi Fifty Shades cât mai este, că cică se termină repede. Nu de alta, dar actorul principal, Jamie Dornan, în dorinţa de a spune şi el o replică normală în context,  a zis că vrea sa renunte la rolul principal din filmul de mare angajament. Iar motivul, ţineţi-vă ochii puţin mijiţi şi strângeţi din dinţi, e că nevastă-sa, aia reală, nu-i mai dă voie să joace.

Dacă ne dăm autişti şi refuzăm să pricepem că e doar o altă strategie disperată de marketing pentru gloata de supersensibile a planetei, (alea care bat acum puţin în retragere, auzind comentariile reale despre ce mizerie a ieşit dintr-o porcărie de carte), am putea spune că, încă o dată, se adevereşte că viaţa bate filmul. Deşi mi se pare mult mai potrivit ca el, actorul, s-o bată crunt pe ea, nevastă-sa, da aşa pe bune, nu simulând ca-n film. Nu de alta dar se pare că aceasta dovedeşte că e clar mai proastă decât cartea şi filmul. La un loc. C-o fi de la NF-ul de pe durata filmărilor, c-o fi de la miile de chiloţi primite acasă, în plic, de la admiratoarele lui, nu contează. Când trăieşti cu unul care acceptă un asemenea rol, cât de sus poţi avea standardele?

Mă gândesc acum c-o fi citit şi ea cartea până la final şi, na, s-a confundat cu eroina, care devine a naibii de geloasă şi temătoare până la extrem, pentru fiecare atom din trupul bine lucrat a’ lu’ iubi. Şi vrea ca doar ea să fie cea cu freza de “proaspăt futută”. Că altfel nu-mi explic cum dracu poţi să debitezi asemenea pretenţii. E ca şi cum, după ce l-ai apucat pe Dumnezeu de picior, începi să-ţi tragi cu el şuturi în cur singur.

9 Comments

 1. Sorin Ropan

  Ce sa te astepti de la proastele mileniului 3, astea care fac astfel de poze. Uita-te, “nu stii ce pierzi” :

  https://muligambia.com/files/uploads/2015/februarie/25feb-1-copy.jpg

  https://muligambia.com/files/uploads/2015/februarie/24feb-10-.jpg

  Reply
  1. krantzro (Post author)

   Nu înţelegem noi ce e aia artă fotografică…

   Reply
  1. krantzro (Post author)

   Suficient, că n-am spaţiu pentru de-alde nimeni pe stradă. 😉

   Reply
 2. Sorin Ropan

  Ti-am dat doar exemple cum sunt 99 % din “fetele” actuale. Ca sa inteleaga cu totii despre ce fel de oameni vorbim, despre ce fel de “femei”, si de ce o porcarie de 2 bani are atata succes. De-asta !

  Reply
 3. Andreotti

  Sper că nu ai făcut vreo referire la mine, cu bătutu’n retragere, că te halesc, pe bune! 🙂 Io chiar nu am citit, nu am văzut niciun film și nu dau două parale chioare pe ele.

  Și, domnu’ de mai sus, aloooo…. nu toate suntem așa 😛

  Reply
  1. krantzro (Post author)

   Chill ! Vorbeam la nivel de mapamond (Think big… 😉
   Dar stai liniştită, că nu se premiază lipsa tangenţei de vreun fel cu fenomenul.
   Şi nici nu-şi schimbă nimeni părerea despre tine doar pentru atâta lucru. Eu am recunoscut că am citit cartea. Şi uite, mai vorbeşte lumea cu mine…

   Reply
 4. july

  E doar un alt film, in schimb asteptarile au fost mari, din tot ce am citit in comentariile altora dupa vizionare.

  Reply
  1. krantzro (Post author)

   Mi se pare că nota 4 de pe imdb.com spune tot…

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.