Scurt pe doi şi-n patru (4)

O nouă reclamă TV ne umple spaţiul dintre două transmisiuni cu arestările de la DNA. Aia cu Leerdammer. Deci e clar. Am rămas şi fără ler. L-au vândut corupţii ăştia la francezi şi ăia, bine mersi, l-au făcut caşcaval. Cu găuri. Stau şi mă gândesc acum ce-o fi în sufletul bietului Hruşcă. Sună ca dracu un colind cu “Lerdammeru-i lerdammer!”…

*******

Mi-am amintit o ştire foarte veche. Aia cu România care are una dintre cele mai mari viteze de internet. Abia acum realizez de ce. Văzând înclinaţia majorităţii populaţiei către morbid, autorităţile s-au asigurat că vom fi printre primii care vom afla şi vedea în direct pe internet sfârşitul lumii. Aferim!

*******

Se pare că noile smartphone-uri intră şi în era filosofică. Cu noul Samsung Edge, critica raţiunii pure va deveni accesibilă oricui şi-l permite. E întradevăr un salt tehnologic uriaş, să poţi să-l citeşti pe cant printr-o simplă apăsare de touch.

*******

Ministrul Bogdan Aurescu l-a eliberat din functie pe purtatorul de cuvant al MAE, dupa incidentul cu brosura. Încă o dovadă, dacă mai era cazul, că numirile în posturile apartului de stat se fac doar pe criteriul politic, iar singura cerinţă e să fi parcurs măcar o carte de colorat până la momentul angajării. În cazul de faţă, se pare că au angajat o persoană care nici măcar nu reuşea să păstreze culorile în interiorul conturului desenat. Ruşine!

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.