Scurt pe doi şi-n patru (5)

Datorită înghesuielii de la DNA, cei ce aşteaptă cuminţi la coadă încep să fie nemulţumiţi. Şi cum disperarea îşi face loc în sufletele celor care abia s-au aşezat, apar şi strigătele obişnuite în astfel de situaţii. Alea cu: “Daţi mai puţin să ajungă la toţi!” Conducerea DNA şi Procuratura au dat asigurări că nimeni nu va rămâne fără: “Vom servi până la ultimul client. De altfel, pentru cei nemulţumiţi, ca şi compensare am oferit şi bonusuri. Vezi cazul lui Domnu Dan”

*******

În încercarea de a verifica mitul conform căruia Elena Udrea ar avea mai multe ouă decât mulţi bărbaţi politici la un loc, echipa de Mythbusters a Poliţiei Capitalei a programat-o la un control ginecologic. Refuzul categoric al Elenei a demonstrat clar că are mai multe şi decât toţi cei de la Poliţie. Myth: CONFIRMED!

*******

Cu o întârziere de mai bine de 10 ani, DNA-ul a ajuns şi la casele lui Vanghelie, luându-i la puricat almanahele după care a învăţat el meserie la şcoala vieţii. Aia de la care ştie că zeciuială la contractele publice ar însemna de fapt 20%. Acum aşteaptă să vadă dacă vocea lui, pe persoană fizică, se va face auzită şi de după gratii. Care este…

*******

Monica Macovei cere demisia ministrului de externe, Bogdan Aurescu pentru gafa cu broşura. Nu contează că omul e singurul profesionist în diplomaţie care chiar a obţinut ceva pentru România în ultimii ani şi că, dacă ne uităm pe hartă, la o scară redusă, contururile chiar seamănă şi se pot crea uşor confuzii. Ideea e să plece toţi şi să se facă loc pentru cei de la M10. Numa puri şi inocenţi. Strânşi uniţi în jurul perfecţiunii. Dna Macovei să-i scrieţi şi dnei Merkel să-l scoată naibii la pensie şi pe ministrul lor de externe care uită prin ce ţări umlă şi cu cine stă de vorbă. Faceţi puţină ordine şi prin Europa că nu se mai poate! Măturat, spălat, dat lustru, da?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.