Cadou surpriză

La ultimul consult medical periodic pe care l-am făcut la o clinică privată, am primit la momentul achitării un voucher ce putea fi folosit la achziţia de medicamente de la farmacia din clinică. Acesta avea o reducere de 10% şi tada!!! garantat un cadou surpriză. Cum aveam de luat ceva de pe reţeta pe care abia o primisem, am zis să mă opresc la farmacia cu pricina. Chiar eram curios să văd ce surprize poate să-ţi ofere o farmacie. Şi am văzut…

Imediat după prezentarea acelui voucher, farmacista a dispărut în magazie, de unde a revenit cu trei produse dintre care trebuia să aleg unul. Era vorba de un borcan destul de măricel cu “vitamine gumate pentru copii”, un flacon cu nişte probiotic şi vreo patru perechi de ochelari de soare pentru copii, prăfuiţi şi kitsch-oşi din cale-afară. Bineînţeles, toate aceste “surprize” , nişte no-name-uri de speriat, păreau demne de un teleshopping trist, pentru surdo-muţi orbi. Mi-era şi milă de jena persoanei care mi le propunea. Şi nu ştiu ce-o fi fost în capul acelei persoane care a iniţiat acest mod de publicitate. Aş fi înţeles să ofere ceva strict legat de farmacie şi de nevoile curente pentru orice client: o vitamina C, un faringosept, o aspirină, nu tot ce avea rămas la ea prin casă sau le-a rămas mic propriilor copii.

Neavând ce face cu aşa ceva, n-am luat nimic dar m-am trezit acasă cu acel flacon de probiotic, pesemne strecurat în punguţă de vânzătoare. Acum trebuie să fac rost de o infecţie, să-mi trebuiască antibiotice ca să pot folosi probioticul. Aveţi careva o idee cum aş putea-o contacta? Da’ repede că am citit data de expirare: iunie 2015.

2 Comments

  1. mihai

    Nu vă mai multumeşte dumnezeu. :))))

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Aşa e. Un nerecunoscător, ce mai… 🙂
      Las că văd eu după…

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.