Scurt pe doi şi-n patru (9)

Nevăzându-şi bârna dintre ochi, dna Gabi Firea se ia ca boala de omul sănăos, de oamenii cinstiţi şi corecţi de pe maidanul politicii de la noi. Bunăoară de Traian, fostul, căruia i-a intentat un proces de şantaj. Acum că nu prea se mai poate scărpina, din cauza sarcinii avansate, la mâncărimea din cur pe care a avut-o, ar cam da înapoi. Mai ales după servitele marinarului, scoase de la sertarul plin. Ia de la Băsescu!

*******

decolt

Oare ce ştiri o fi prezentat duduia cu ea de gât? Că altele în afară de cele cu anunţul Oscarurilor pentru filme porno nu puteau fi credibile. În orice caz, pentru cunoscători, deep-throat-ul capătă noi valenţe.

*******

Mai nou, Patriarhia a aprobat impunerea unei taxe lunare fiecărei familii de credincioşi pentru susţinerea trustului media Trinitas. Lipsă de imaginaţie! Uite, mâine e eclipsă de soare. Nu mai bine ies ei în stradă să arate puterea celui de sus asupra păcătosului care nu marcă banu? 50 de lei perechea de ochelari. Privitul obligatoriu!

*******

Mărturisire emoţionantă a şefului Apple: Tim Cook a vrut să-i doneze lui Steve Jobs o parte din ficatul său, pentru a-l salva de la moarte, dar acesta a refuzat. Cred că ştiu de ce. Se gândea pur şi simplu să nu apară o confuzie între logo-ul Apple şi radiografia cu ficatul lui Cook. Aşa, puţin muşcat…

6 Comments

  1. Ana R.

    Nu esti sanatos :))))))))!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Aoleu! De ce?

      Reply
  2. Ana R.

    Aia cu decolteul a fost ucigasa. Ce ochi de vultur ai!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Tre să recunosc că au văzut-o întâi alţii. Că e un mic scandal pe la americani cu apariţia ei televizată.

      Reply
  3. Renata Carageani

    Am înțeles tot, mai puțin poza cu decapitata.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Vai de mine. Şi cam ce-i de neînţeles acolo?

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.