Scurt pe doi şi-n patru (25)

Copreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, la Oradea, că el, personal, și-ar dori ca PNL să intre la guvernare de Paști, dar este nevoie de o majoritate parlamentară care să asigure succesul unei moțiuni de cenzură.

Mda, după ce-ai ţinut ditamai postul (deşi după fălci s-ar zice că ai cam mâncat pe şest după apusul soarelui), e clar că-ţi surâde gândul la gustul bun al puterii. Auziţi, domnu Blaga, da nu mai bine o ţineţi în continuare pe post şi rugăciuni? Vă lăsaţi şi bărbi, şi poate vă angajează PF Daniel la firma lui. Aţi văzut, se câştigă bine, nu se impozitează nimic şi nu vă controlează nimeni. Vă iubeşte lumea şi vă vrea în şcoli. Ce să vă mai complicaţi cu guvernarea? Nu vedeţi ce riscant  e în ziua de azi să fii ministru? Intră ăştia la puşcărie pe capete!

*******

alinaAflată într-o vizită de lucru la Oradea, Alina Gorghiu (co-preşedinte PNL) rememorează clipe din copilărie: “Îl somez pe premier, și pe cei din PSD, să spună public că nu vor legea votului prin corespondență.”

Parcă-i şi văd pe cei de la PSD, în frunte cu premierul, ieşind la interval pentru a-i reumple Alinei pistolul descărcat, cu apa de la lacrimile lor de atâta râs. – Alina, ia mai fă mă odată! Somat! Somat!

*******

Manechinele aproape scheletice NU vor mai avea ce căuta pe podium, la Săptamana Modei de la Paris. Cel puţin asta îşi doresc parlamentarii francezi, care au votat o lege în acest sens.

Vă daţi seama ce lobby puternic au shaormeriile din Franţa?

*******

Cariera politică a lui Cătălin Predoiu s-a terminat înainte de a începe! Liberalii par a lua în calcul ca Predoiu să nu mai fie varianta pentru funcția de premier. În PNL circulă ideea ca Alina Gorghiu să fie propusă.

Domnu Iohannis, mai răriţi vizitele alea prezidenţiale şi mai staţi pe-acasă cu ochii pe ăştia. Nu de alta dar se pare că încep să se joace de-a Oscaru şi fac fel de fel de nominalizări. Nu serios, da asta cu domnişoara Gorghiu prim ministru e deja prea mult. Ce, vi se pare că n-avem suficiente bancuri cu Alinuţa?

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.