Scurt pe doi şi-n patru (29)

Comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali) din România, împreună cu Asociaţia Accept, a organizat marţi seară, 7 aprilie, un protest de tip flashmob, împotriva Mihaelei Rădulescu, în faţa sediului Pro TV.
Aşa tati! Cum de şi-a permis cineva să scrie o părere personală pe un blog personal? Înfieraţi-o pe vrăjitoare! Noroc că nu v-a dat primăria autorizaţie de aprins rugul, că nu se ştie cum se termina flashmobu. Martorii spun că sus, la un geam al unui birou în care se presupune că se afla Răduleasca, pedeaua se mişca într-una. E clar: Mihaelei i se fâlfâia…

*******

Un român din doi este de acord ca religia să fie materie obligatorie în şcolile publice, însă cei care susţin predarea acestei materii sunt mai degrabă persoanele cu studii primare şi medii. Aşa arată un studiu recent realizat de Reveal Marketing Research pe tema atitudinilor cu privire la predarea religiei în şcoli.

Da foarte bine, domle! Că uite, cu internetu ăsta şi cu toţi gărgăunii din capul copiilor, n-o să mai ştie unul cum se ţine un parastas, cum se-aprinde o lumânare şi cum se face o colivă. Păi ce, vreţi să orbecăim şi să murim de foame pe lumea ailaltă?

*******

Laura Codruţa Kovesi la RRA: ”Procurorii DNA nu se vor opri, iar dacă trebuie să arestăm 1.000 de persoane care încalcă legea, atunci le vom aresta”

Bă ce-mi place femeia asta! Un adevărat trend setter cum s-ar spune. La cât de hotărâtă pare, nu m-ar mira nici dacă ar scrie pe frontispiciul fiecărui birou al procurorilor: Arestaţi! Arestaţi! Arestaţi!

*******

O profesoară a fost surprinsă fumând în prezenţa unor elevi, în biblioteca şcolii gimnaziale din localitatea gălăţeană Folteşti, ea fiind fotografiată de reprezentantul unui ONG, iar comisia de disciplină a unităţii urmează să verifice acest caz.

Scandalos într-adevăr! Aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple în şcoli. Pe bună dreptate, părinţii trebuie să se revolte. Păi ce, s-au chinuit degeaba în cei 7 ani de-acasă să le arate propriilor copii cum se fumează şi vine-acum o lelea-chişina să le afecteze emoţional creşterea? Ruşine! Întrebaţi cum de se aflau în bibliotecă după terminarea orelor, copiii au motivat spunând că veniseră să-i ceară profesoarei un foc, întrucât brichetele lor se terminaseră încă de la pauza mare.

4 Comments

 1. racoltapetru6

  Ce s-a schimbat lumea, dom’leeee… Păi, pă vremea tinereții mele, ieșea fum din cancelarie ca dintr-o locomotivă, iar noi ne bucuram de mirosul îmbietor. Acu-i invers: iese fum din toalete și se crucesc cadrele didactice.

  Reply
  1. krantzro (Post author)

   Nu se mai crucesc de mult. Ce rost ar mai avea când copiii vin cu eduacţia gata făcută acasă?

   Reply
 2. calinakimu

  Cine o mai fi si Mihaela?!
  Eu sunt al doilea roman din cei doi …ala care sustine ca nu este nevoie de biserica nici in scoli, nici altundeva…
  Pe mine m-ar interesa ca din miile de scriitori arestati sa recuperam mai mult de 10% din banii furati…
  Mai grav este ca profesoara a luat ultima tigare din pachetul copiilor….

  Reply
  1. krantzro (Post author)

   Mihaela e, clar, o doamnă 😉
   Vai de mine! Deci suntem deja doi…
   Pare că nu prea sunt interesaţi de interesul tău…
   Exact! De aia sunt copiii traumatizaţi acum. Toată lumea ştie că ultima ţigară nu se dă la altul…

   Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.