Scurt pe doi şi-n patru (32)

Senatul nu a primit pînă vineri o demisie a lui Darius Valcov din funcţia de senator, deşi avocata acestuia, Lucia Furtuna, anunţase încă de marţi că acesta a demisionat din funcţie.

Mda, pesemne că domnul Vâlcov o fi având un scris foarte caligrafic şi anchetatorii or fi confundat demisia cu cine ştie ce altă operă artistică de colecţie şi au oprit-o la probatoriu. Băi frate, cu DNA-ul ăsta nu poţi să-ţi mai dai nicio demisie în ţara asta!

*******

Elena Udrea rămîne în arest, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea depusă de avocaţii fostului ministru de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cercetarea sub control judiciar în dosarul “Gala Bute”.

Doamna Udrea, nasol, ce să zic… Iar aţi tras băţul scurt. Dar uite, priviţi şi partea plină a paharului. Veţi avea ocazia să fiţi pătrunsă de spiritul Învierii cu două ore mai devreme decât toţi ceilalţi români ortodocşi. Exact! La 10, cînd se dă stingerea.

*******

Revista Elle şi-a anunţat vineri, într-un comunicat, decizia de a înceta colaborarea cu Mihaela Rădulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrică permanentă în paginile publicaţiei.

Na, Mihaelo, uite ce păţeşti dacă te caci în “elle” de principii! Creezi confuzii dacă nu gândeşti pro-fund. Apropo, cu federaţia de curling colaborezi? Că parcă văd că te lasă şi ăia fără banii de brichete.

*******

Arhiepiscopul Sucevei si Rădăuţilor, IPS Pimen Suceveanul, atrage atenţia în Pastorala de Paşte că elevii primesc “învăţături nesănătoase”, cum este “Educaţia pentru sănătate”, care, în fapt, ar promova şi încuraja păcatul desfrînării.

image-2014-11-27-18683277-46-ips-pimen

 Aoleu, prea-sfinţite turnător la Securitate, ce-aţi făcut? V-aţi luat cu rugăciunile şi-aţi uitat de curăţenia de Paşti, nu? Nu de alta dar păreţi că n-aţi mai făcut curat prin capul dumneavoastră de multişor. Că prea aveţi gîndurile în armonie cu secolul XV. Ştiţi că s-a dat ceasul înainte, da?

7 Comments

  1. calinakimu

    Eu cred ca in virtutea inertiei…Valcov o fi pus demisia in vrun perete…?!
    Acum cu Udrea…ca si in cazul telectualului Becali…”sistemul” isi arata muschii…
    Raduleasca este cea mai de succes dama…de la Pigmelion incoace, chiar fara sa invete nimic.
    Asa este Pimene, nu-i invata cat de sanatoasa este… homosexualitatea.

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Sunt posibile şi variantele tale.

      Reply
  2. racoltapetru6

    Ce păcat că Elena n-o să mai poate fi udată ca-n libertate, de Paște. O să (i) se usuce, săraca!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Udată cu ce?

      Reply
  3. adelinailiescu

    Oare Udrea o fi ciocnit si ea un ou rosu de Paste? Sau, daca nu-i Faberge, nu-i prieste?… 🙂
    Si preasfintitul are dreptate: ce atata educatie pentru sanatate? Lasa-l, pacatelor, de spalat pe dinti, o gargara cu aiazma e suficient!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      E posibil să-i mai fi scăzut şi ei standardele.
      Exact. Şi ai şi şansa să-ţi iasă măselele de minte a doua oară dacă ţi-au căzut cumva între timp.

      Reply
    2. racoltapetru6

      Prietenii știu mai bine.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.