Scurt pe doi şi-n patru (33)

Deranjat puţin de comentariile divergente apărute, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu propune o întîlnire informală între membrii Biroului Permanent al Senatului şi membrii Consiliului Superior al Magistraturii “la care participanţii să exprime în mod liber şi fără o ordine de zi prestabilită problemele cu care se confrunta în relaţia bilaterală şi in exercitarea atribuţiilor constituţionale între cele doua institutii”. Solicitarea vine dupa ce CSM a sesizat Curtea Constituţională invocand absenţa unei hotrîri pronunţate de Senat dupa votul in cazul Sova.

Alo, domnule Tăriceanu, v-aţi trezit cam tîrziu! Vă înţelegem că vreţi să ne arătaţi acum că aveţi ouăle mai tari, dar gata, a trecut Paştele. Hai că şi-aşa pute destul a ouă clocite în Parlamentul ăla…

*******

Convinsă că toate cererile sale de schimbare a măsurii arestului preventiv sunt respinse în urma unor aranjamente de care SRI şi DNA nu sunt străine, Elena Udrea porneşte războiul internaţional cu Florian Coldea şi Laura Codruţa Koveşi. Udrea nu se va limita la CEDO, ci va ataca frontal binomul Coldea – Koveşi la instituţii cheie în plan extern. Astfel, una dintre scrisori va merge către serviciile de informaţii ale ţărilor partenere ale României, printre acestea şi CIA, dar şi la NATO şi Departamentul de stat al SUA.

Dna Udrea, scrieţi degeaba şi mai daţi şi banii pe timbre de pomană. Hai că pot eu să vă spun de pe acum care va fi răspunsul lor: “Draga noastră, să ştii că ţie ţi-a stat întotdeauna mai bine fără sutien şi cu părul răvăşit. Elena, eşti cea mai bună” 

*******

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, lansează un mesaj dur la adresa premierului Victor Ponta. Ea susține că premierul nu-și dorește să facă autostrăzi decât dacă autoritățile statului vor închide ochii și îi vor lăsa pe cei din Guvern să își tragă partea.

Măi Alinuţa, ia spune tu cîţi iepuraşi de ciocolată ai crăpat în tine de Paşti, de-ai venit aşa surescitată la serviciu şi te iei ca boala de omu sănătos? Păi lăsaţi-l dragă să nu facă nimic ca să faceţi voi totul după ce luaţi puterea. Că doar aţi demonstrat de ce sunteţi în stare data trecută cînd aţi avut-o. Abia am apucat să ne ştergem de laptele şi mierea care-a curs atunci pe noi şi-acum vreţi s-o luăm de la capăt? Mai are lumea probleme cu glicemia, cu intoleranţa la lactoză…

*******

bon-fiscalDeţinătorii de carduri Visa emise în România au realizat pe 7 februarie peste 2.050 de tranzacţii cu cardul în valoare de 6 – 6,99 lei fiecare şi ar putea fi astfel cîştigători la loteria bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de un milion de lei. Ceea ce inseamna ca dacă se prezinta la ANAF aceşti 2.050 de posesori bonuri cîştigătoare, fiecare va primi 487 de lei si 80 de bani. Numărul potenţialilor cîştigători este însă cu siguranţă mai mare, dat fiind ca s-au luat în considerare doar plăţile cu carduri VISA emise în Romania, la care se mai adaugă plăţile cu alte tipuri de card sau cash. ”Se pare totuşi că a fost o idee bună! Trebuie continuat!”, a scris premierul pe pagina personală de Facebook.

Exact băi Victore! Trebuie continuată bătaia de joc la adresa populaţiei. Îţi dai seama că acel “cîştigător” se va şterge la cur cu bonul ăla care îi va aduce un megacîştig de 3 lei şi un milion de miştouri din partea cunoscuţilor: “Dorele! ia mai fă mă pe cîştigătorul la loterie. Uaaaaaaaaaaa!” Mişto, nu?

3 Comments

  1. calinakimu

    Moliceanu as-a nascut …ratat. Dar cum lumea noastra cam da…rateuri…a ajuns unul dintre cei mai mari ratati din Stat. Firesc.
    Elenei noastra de pe plaiurile Dambovitene, despletita sau nu, ii va fi greu pana scapa, ca bani are destui sa-si repereze…reputatia nereperata, ca nu mai este dom’ Base sa i-o repereze…cum numai el stie s-o faca…?!
    Partizanii nostrii, indiferent de partid…se lauda NUMAI cu ce n-au facut ceilalti, in rest raman partizanii furtului…nu in munti, direct de la sediul guvernului de pe calea Victoriei.
    Cum guvernul nu are decat idei “bune”, pe care le experimenteaza pe popor roman, estimez ca in urmatirii ani in Romania, se va vota numai cu urna mobila. Nu se stie inca cine o s-o poarte?!

    Reply
  2. racoltapetru6

    Și când te gândești că primii câștigători la Loteria Bonurilor, când au fost intervievați ce vor face cu banii, își făceau planuri mari. Să-și cumpere o casă, să meargă în exursii… Mare cacealma!

    Reply
    1. krantzro (Post author)

      Deci cum zicea Ponta, trebuie continuat…

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.