Scurt pe doi (3)

Liviu Dragnea a fost condamnat vineri de Înalta Curte la o pedeapsă de un an de închisoare, cu suspendare, în dosarul Referendumul. “Am ajuns la o asemenea sentinţă care dă o lovitură cruntă democraţiei“, a declarat Liviu Dragnea.

dragneaSigur că da domnu Dragnea, aveţi dreptate. Judecătorii ăştia comandaţi politic, au pus pumnul în gură morţilor, încălcîndu-le dreptul firesc de vot. Nu vă lăsaţi intimidat şi mergeţi mai departe! CEDO scrie cu bronz pe capacele de sicriu sau la intrarea în cavouri. Da dacă o fi să cîştigaţi despăgubiri, împărţiţi cu ei ceva sau opriţi totul doar la dvs, ca de obicei? Mă gîndesc că dacă aţi rămas acum şi fără serviciu, să nu fiţi tentat. Nu de alta, dar s-ar putea să se supere şi data viitoare să nu vă mai servească.

*******

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici face o piruetă de 180 de grade în cazul impozitarii bacşişului. Surse susţin că ministrul vrea să renunţe la această măsură care i-a dat atîtea bătăi de cap, atît lui cît şi Guvernului, informeaza B1 TV.

Băi Orlando, e mai groasă ca parizeru! Nu pe bune, dar pare că te pricepi la finanţe ca şef-tu la doctorate. Pe cuvînt, dar pînă şi o pereche de şosete au mai multă viziune decît tine. Ce-ar fi să renunţi tu la funcţia asta care mai tare te încurcă şi riscă să-ţi prăjească creierii? Îţi iei ceva mai uşor, mai pe profilul tău. Uite, dacă vrei, vorbesc cu soacră-mea la ţară. Că tocmai mi-a spus că a scos nişte boboci de raţă. E simplu. Stai toată ziua cu ei în faţa porţii şi-i mîni uşor c-un băţ. Iar seara la culcare îi şi numeri, să nu-ţi ieşi din mînă dacă zici că-ţi plac cifrele. Hai că te ajută părul alb, te salută şi oamenii pe uliţă. Ăî? Vorbesc cu ea?

7 Comments

  1. calinakimu

    Justitia “oarba”, cum este ea…a dat celor instigati de Liviu…mai multi ani decat instigatorului ?!

    In ceea ce priveste modul cum guvernul face piruete, nu ma mai miea si nu ma mai uit…Ametesc doar privind.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Nu eşti bun de aviator 🙂

      Reply
  2. racoltapetru6

    Uite legea, nu e legea! Cam așa se experimentează pe la noi tot felul de tâmpenii venite de la niște idioți ajunși în funcții de decizie.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ca să “nu e legea”, mai întîi trebuie să fie una. Da aia e lege?

      Reply
  3. calinakimu

    Greu de zburat deasupra unui cuib de…talhari…Sunt mari turbulente…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Deci tragem cu tunu, de la distanţă, da?

      Reply
      1. calinakimu

        Sunt mai “aproape” decat multi …VORBITORI…

        Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.