Scurt pe doi (4)

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, l-a acuzat duminică pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis, că evită o soluţie legală de protejare a pădurilor. Băsescu a spus că în acelaţi fel procedează şi premierul Victor Ponta. “Observ că Iohannis evită invocarea art. 191 din Tratatatul UE. Amîndoi ocolesc soluţia legală, ceea ce mă face să cred că nu sunt atît de nevinovaţi. Iohannis nu vrea să pună punctul pe i, pe articolul 191 din tratat care i-ar da Romaniei toata libertatea să îşi apere pădurile. Două tabere, amîndouă ticăloase, niciuna nu vrea sa pună punctul pe i. Amîndoi sunt diletanţi în problema pădurilor, fiecare vrea sa facă scor politic şi îi doare drept în partea de dinapoi de realitatea pădurii”, a precizat Traian Basescu, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

basescuNea Traiane, ce-ai bre? Iar te-a apucat damblaua duminica ? Ce-ai făcut? Ai băut din greşeală laptele nepoţelei şi-acum ai luat-o rara, ca Martin Strikland în contact cu apa? Păi ce fac bre ăştia doi diferit faţă de ce-ai făcut mata timp de 4 ani? Că tratatul ăla e din 2010. Şi s-a tăiat în vremea cît ai fost mare şef de stat, mamă-mamă… Că de aia am ajuns aici. Şi dacă zici că pe ei îi doare fix în partea de dinapoi, apăi pe mata te-a durut fix în partea din faţă. Şi acuma te-ai trezit şi ţi se pare că lumea a stat în loc. Ia bre un pahar cu două cuburi de gheaţă şi toarnă-ţi nişte metilic, din ăla cît ştii mata că se pune şi-ai să vezi cum se învîrte lumea iar. Şi zi-i lu EBA să nu-şi mai lase biberoanele pe noptiera matale. Că uite ce păţeşti şi rîde lumea de se căpiază.

*******

Liviu Dragnea consideră condamnarea sa în dosarul Referendumului “o mare nedreptate” şi se declară nevinovat. “Simt o mare nedreptate. De asemenea, am două regrete uriaşe, nu am spus-o pînă acum. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste asta. Nu sunt vinovat“, a declarat Dragnea, invitat la Antena 3.

Ei, lăsaţi domnu Dragnea. Trece! Asta-i viaţa, la fiecare ne vine rîndul. Da’ nu mai fiţi aşa trist că doar n-a murit de tot. Sper c-aţi vorbit cu el să vă mai viziteze. Măcar aşa, o dată la doi ani, cînd se întoarce de la secţia de votare. Că sunt sigur că n-o să vă lase la greu tocmai el.

6 Comments

  1. calinakimu

    Base, Ponta, johnny, au aceleasi apucaturi…chiar daca n-au nici mama, n-au nici tata…Astia oricum sunt extraterestrii.

    Pretenii, famiglia, simpatizantii lu’ Dragnea, mortii din cimitire , care vor fi de-acuma uitati la parastasele din 4 in 4 ani…or fi primit ei o lovitura…dar biserica, biserica este literalmente distrusa…Pai pana mai ieri ii cantau in cor lu’ domnu’ Dragnea popii, dascalii, hirotonisitii, mironositele, drept credinciosii…” VREDNIC ESTE”…pentru ca sa faca puscarie?! Unde s-a mai vazut o astfel de nedreptate strigatoare la cer ?! Pai …la cati bani a bagat in visteria popilor si el si Ponta…mai mai ca erau pregatiti sa-i sanctifice, sa-i bage cu piciore cu tot in Calendarul bisericesc…Ti-ai dracu’ de legionari…Numai astia si DNA-ul sunt de vina…Las’ ca-i afuriseste patriarhu’…

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Poate că-i cînta “Vrednic este de puşcărie” dar nu se mai înţelegea finalul. Că ştim cu toţii ce miorlăială e cîntul bisericesc ortodox.

      Reply
      1. calinakimu

        “Vrednic” rimeaza cu “vesnic”… ?! Cred ca da…Dupa cata avere am inteles ca arit adunat Dragnea, D-zeu stie cum ?!(vezi ca tot la lucrurile sfinte ajungem?!), s-ar potrivi vrednic cu vesnic…la puscarie…

        Reply
  2. santamanta

    “Base, Ponta, johnny, au aceleasi apucaturi…”
    @calinakimu, nu cred ca un doctor le-ar da acelasi diagnostic, unde Base (pe care l-am votat de 2 ori, ca ceva mai breaz nu era prin FSN) pare sa o ia pe urmelele lui vadim (sper sa-l ia odata cineva de maneca, nevasta macar, sa-l caute), Ponta e mitoman (boala care te obligă să minţi cu neruşinare), iar johnny e exact la polul opus, tacut, autist (e defect pt show biz, asta nu inseamna ca nu poate fi terminator, altfel chiar nu inteleg de ce accepta sa-l injure toti, pe toate canalele pesediste si fost basiste – ca altele inca nu au aparut, si nu pare sa aiba probleme cu hemoroizii, oricat se chinuie turcesu sau nasu sa-si ofere limbile )

    Reply
  3. racoltapetru6

    Vreau să văd și eu un acuzat care recunoaște în fața presei că-i vinovat și apoi pot să mor liniștit. Dragnea a scăpat ușor și va rămâne și în funcții, „la presiunea colegilor”.

    Reply
    1. krantz (Post author)

      A încercat parcă Mitrea ceva, cu juma de gură.

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.