Bilete de papagal

Observ, ca mai toată România, că marele emag are în curs de desfăşurare o campanie promoţională. Una specială, istorică şi omagială chiar, la care nu numai că beneficiezi de reduceri extra-super-fantastice la produsele cumpărate, dar capeţi şi şanse care pot să-ţi schimbe viaţa. Pentru că nu e doar o campanie obişnuită, ca cele de zi cu zi, care toate-s la fel de mega-giga-tera senzaţionale. Ci e una la finalul căreia, organizatorul promite că va da drept premiu un aspirator. De gagici. Taman bun şi în asorte, pentru croizeta de la Mamaia, că tot începe mîine-poimîine sezonul. Mă rog, ei zic că-l dau, la şapte zile după finalul campaniei, dar mai vedem noi. Şi zic asta fiindcă mi-am adus aminte de o altă campanie organizată de marele emag.

În urmă cu vreo doi ani, dacă mai ţin eu bine minte, emag a organizat un concurs.  Mă rog,”concurs” era doar aşa de titlu. Trebuia să te înscrii cu adresa ta de email la newsletter-ul lor şi automat deveneai posesor de şanse la cîştigarea unui smartphone. Unul bengos, vîrf de gamă, la acea dată. Cu o zi înainte de data tragerii la sorţi, organizatorul a emis un act adiţional prin care modifica obiectul cîştigului. Nu mai era telefonul ci un aparat foto profi, parcă. Şi brusc se mai amîna cu încă o lună data tragerii la sorţi. Apoi a urmat iar un alt act adiţional de schimbare a premiului, o tabletă, altă dată, bla, bla, bla. N-am mai urmărit finalul. Mă amuzasem destul. N-am mai apucat atunci să spun, dar uite acum e un prilej numa bun: Mulţumesc emag!
Nu ştiu de ce dar am aşa un sentiment că şi BMW-ul ăsta de acum se va transforma prin acte adiţionale în VW, Megane, Logan, scuter, bicicletă, patine cu rotile şi în final, la cererea cumpărătorilor, morţi de nerăbdare, în ceva real: un senzaţional mousepad! Cu luminiţe! Aşa că: Succes tuturor!

P.S. sper să mă înşel şi să rămîn doar cu stilul meu cîrcotaş. Ideea e că ştiu şi cum se organizează, de regulă, campaniile care au ca şi cîştiguri maşini. Şi cine crede că extragerea e chiar aleatorie, se poate culca de pe acum. Să aibă timp suficient pentru vise.

emag-10mil

Foto

5 Comments

  1. calinakimu

    Nu particip, nu cred si nu ma preocupa nici o reclama sau promotie…Probabil ca sunt “bolnav” ?!

    Reply
    1. krantz (Post author)

      În niciun caz. Dar de avut nevoie de emag, tot cred că ai.

      Reply
      1. calinakimu

        Eu nu, dar famelia…da.

        Reply
  2. mischatz

    mie posterul imi pare perfect corect. pentru ca scrie ‘poti castiga un z4’. dar nu la ei :))

    Reply
    1. krantz (Post author)

      Ai dreptate. Cu ei doar “sărbătorim împreună”. 😉

      Reply

Nu că zic da' vreau să spun că

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.